Ma könnyen beleszerethetsz valakibe - Egymondatos horoszkóp: Március 26.

2021.március.26.

Ma a Kosban lévő Vénusz, aki nem érzi jól magát a harcias Mars birodalmában, együttállásba kerül a Nappal: a szerelmi és párkeresési megnyilvánulások meglehetősen impulzívak, szenvedélyesek, de minden gyengédséget és diplomatikus viselkedést nélkülöznek. Könnyű beleszeretni valakibe, szükségünk van arra, hogy közel kerüljünk vágyaink tárgyához, de egy most kezdődő kapcsolatban csak a kezdeti tüzes, szenvedélyes időszak lesz izgalmas számunkra. Ha nem tápláljuk a tüzet, és a kapcsolat rutinná szürkül, valószínű, hogy hamarosan a következő hódítást tervezzük, új prédára vadászunk. Mivel a Vénusz a Kos jegyében száműzött, nem ajánlatos házasságot kötni, főnökösködni a kapcsolatunkban, de a költekezés terén se essünk túlzásokba.

Kos (03. 21-04. 20.) A szerelemben, de a pénzügyek terén is hajítsd sarokba az óvatosságot, kezdeményezz, kockáztass és tegyél olyan dolgokat, amelyeket azelőtt soha nem mertél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kezdesz ráébredni, hogy titkos viszonyodnak nincs jövője, nem része családalapítási tervednek, akkor hagyd magad mögött a múltat, s végleg zárd le az ex-aktát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Aki házas vagy eljegyzett, ma rengeteg kalóriát égethet el a lepedőn; közös cél egyesít a pároddal, s ha ő a legjobb barátod, elmondhatod, hogy szerencsés vagy.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a pénz és a magas társadalmi pozíció felszíthatja a vonzalmadat felettesed iránt, de vajon valódi szerelem-e ez, vagy merő érdek, esetleg egyszerű számítás?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi munkaadód nem igazán akarja, hogy betolakodj az életébe – a szerelemben nem ajánlatos a sebes vágta, mert könnyen leeshetsz a nyeregből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem akarsz lemondani jómódú partneredről, aki megadja az induló tőkét vállalkozásodhoz, de azt sem bánod, hogy a juttatások fejében le kell feküdnöd vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha értéktelennek érzed magad olyan partner nélkül, aki gazdag, ráadásul még patronál is, be kell bizonyítanod, hogy a magad lábán is meg tudsz állni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma elkezdhetsz azon gondolkodni, hogyan változtathatsz a munkádon úgy, hogy növeld a lehetőségét az ellenkező neműekkel való találkozásoknak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyasvalakire vetsz szemet, aki a színház vagy a művészet világába tartozik, de vigyázz, mert szalmaláng természeted miatt megfontolatlan döntést hozhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne lepődj meg, ha kétségeid támad: vajon tényleg szerelmes beléd a pasid, vagy csak azért akar összeköltözni veled, mert így megoszthatjátok a kiadásokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvező híreket kapsz, újságold el társadnak, rokonaidnak, hiszen őket is érinti, s ha utaznod kell, kösd össze a kellemest a hasznossal, vidd magaddal a párodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Jól fizető munkára bukkansz, de ha a szeretőd, aki jól ért a pénzcsináláshoz, ajánlja fel a gazdagságot és a jólétet, ne csak a pénz motiválja döntésedet.

Ez is érdekelhet

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod