Egyre rosszabb minden - Egymondatos horoszkóp: Január 12.

2017.január.12.

A Nap és a Jupiter quadrátja miatt a napokban aligha kerülhető el valamiféle szabálysértés vagy hatásköri túllépés. Nagyzolás, dicsekvés és túlzások úton-útfélen; mindenki fontos akar lenni. Vannak, akik önbizalmuk elvesztését nagyzolással, arroganciával próbálják meg kompenzálni, míg mások mértéktelenségük, felfújt egójuk miatt hívják ki maguk ellen a sorsot. Mivel az önfegyelem hiánya az étkezésben hirtelen súlygyarapodáshoz vezethet, ajánlatos lenne számolni a kalóriákat. Az utazások és a külföldiekkel fenntartott kapcsolatok is csalódást okozhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel hajlamos vagy a túlzásokra és mértéktelenségre, hajlamos lehetsz azt hinni, hogy bizonyos dogok automatikusan megilletnek, akár a törvénnyel szemben is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy érzed, hogy jogtalanság történik a hatáskörödben, ne hagyd, hogy valaki a munkában vagy az üzletben belerángasson olyan dologba, ami szabályellenes.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti ügyeid, spekulációid nem az elvárásaid szerint alakulnak, ezért minden oldalról meg kell vizsgálnod, hogy egy közös vállalkozásba érdemes-e beszállnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a veszteségtől való félelmed alááshatja sikeresélyedet, különösen pénz-, munka és lakásügyben legyél óvatos, és lehetőleg ne futkoss pénzes pasik után.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Önfejlesztés helyett benyomáskeltéshez folyamodsz, kedvezőnek szánt képet mutatsz magadról; felfújt egód azonban akadályozza a szakmai és pénzügyi sikert.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elérted az anyagi jólétet, ne hagyd, hogy bárki is azt szuggerálja beléd, nem tisztességes élvezni azt, amid van, de a pénzedért nem vásárolhatsz szerelmet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem árt egy kis önfegyelem, különben a családban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd; ha van egy új ötleted, ma semmiképpen ne állj elő vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd magad megtéveszteni az önjelölt szakértőktől, de te se állíts olyan dolgokat, melyek kívül esnek a marketingben szokásos túlzások határain.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kapcsolataid nélkülözik a kölcsönösséget: ha csak akkor keresed fel ismerőseidet és rokonaidat, ha szükséged van valamire, hamarosan barátok nélkül maradsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel fontos számodra, hogy mások tiszteljenek, fontos, hogy minden ügyben becsületes és törvénytisztelő legyél – de ugyanezt követeld meg másoktól is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazási lázban égsz, de ne éld bele magad túlzottan, mert utad elmaradhat; ne ítélkezz, és vedd tudomásul, hogy a párodnak joga van nem egyetérteni veled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd kihasználni magad, tegyél különbséget főnöködnek, barátaidnak, ismerőseidnek elfogadható és elfogadhatatlan kérései, követelései között!

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat