El kell engedned azokat, akik csak akadályoznak az életben - Egymondatos horoszkóp: Január 12.

2020.január.12.

Idén a Szaturnusz és a Plútó együttállása, mely fényszög 33 évenként ismétlődik, arra hívja fel a figyelmedet, hogy el kell engedned azokat a dolgokat, merev struktúrákat, tevékenységeket és embereket az életedből, amelyek, vagy akik eddig ugyan biztonságot jelentettek számodra, de már csak akadályoznak a haladásban. Kiszolgáltatottnak, korlátozottnak érezheted magad, és ha anyagi helyzeted vagy szakmai pozíciód megrendült, akkor nincs más választásod, mint hogy kidobd életed hajójából a fölösleges terheket ahhoz, hogy kilábalhass a válságból és helyet adj az újnak. Kerüld viszont a hatalmi harcokat, de amputáld életed veszteséges és válságba került elemeit! Ehhez azonban fel kell ismerned, hogy hol vannak hiányosságaid. Problémád lehet a hatalom képviselővel, életedben gazdasági átrendeződésre kerülhet sor.

Kos (03. 21-04. 20.) Állásod, anyagi biztonságod veszélybe kerülhet, de ne érezd magad áldozatnak, inkább igyekezz a veled szemben támasztott követelményeknek eleget tenni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ebben a válságidőszakban minden jogi, házassági problémából, mellyel szembe kerülsz, tanulsz valamit, függetlenül attól, hogy sikerül-e megoldanod vagy nem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az anyagi rászorultság, a pénzhiány traumatikus eseménnyé válhat egyes párok életében, de vállalkozóként is bizonytalan anyagi helyzettel kell megküzdened.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor úgy érzed, hogy a párod manipulatív és ki vagy téve hatalmi sakkhúzásainak, akkor legyél képes olyan életformát választani, amelyből kizárod őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyeden hataloméhes emberekkel hozott össze a sors, ne legyél zsarolható és ne hagyd, hogy a biztonság elvesztésétől való félelem rád telepedjen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozásod csődbe mehet, párkapcsolatod is nehéz időszak előtt áll, ám ha szeretteidet kevésbé próbálod meg irányítani, csökkenni fog miattuk érzett bűntudatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az alacsony jövedelmű Mérlegek lakáshelyzete hatalmas probléma, és igencsak kényes kérdés, de a felvett kölcsön csak súlyosbíthatja anyagi nehézségeidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Add föl, hogy mindig érvényesíteni próbálod az akaratodat, inkább változtass azon, amin tudsz, de az idejétmúlt kapcsolatok elengedése is időszerűvé válhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátságtalan Szaturnusz-Plútó fényszög anyagi ambíciód megvalósítását akadályozza, de a pénzért se kövess el olyasmit, amit mások esetében elítélsz

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban és támogatói kapcsolataidban el kell fogadnod bizonyos korlátozásokat, de a manipulációs játékszabályokat mostanában a magad javára fordíthatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hivatalos ügyek intézésekor bosszúság ér, ám ha már nem félsz attól, hogy vitába bocsátkozzál a főnökkel, akkor már nem fenyegethet az elbocsátás rémével.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha barátaid, támogatóid zsarolással manipulálnak, ők osztanak neked szerepet, a csalódás elkerülése érdekében vigyázz, nehogy függővé válj a "rendezőktől"!

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban