Elég bonyolult ez a nap, sok ellentétes energia érvényesül - Egymondatos horoszkóp: Május 4.

2017.május.4.

A Bikában lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszögének köszönhetően ebben az időszakban képesek vagyunk különbséget tenni hamis illúzióink és megvalósítható álmaink között. Együttérzésünk és empátiánk mások iránt segít elkerülni a konfliktushelyzeteket, de lazításra, pihenésre is kiválóan alkalmas a mai nap. Művészek számára szokatlanul inspirált időszak ez, és ha egy kis kényeztetésre vágysz, keresd fel a gyógyfürdőt vagy jelentkezz be egy wellness-kezelésre. Ez a fényszög viszont kevésbé alkalmas az önérvényesítésre, ám annál nagyobb öröm számunkra, ha szívességet tehetünk valakinek, aki rászorul a törődésre.

Kos (03. 21-04. 20.) A tudatalattid véletlenszerű gondolatokból táplálkozik, táplálkozhat a veszteség gondolatából, és táplálkozhat a gazdagság gondolatából, de te vagy az, aki választ.

Bika (04. 21-05. 20.) Napközben merülj el a természet szemléletében, és ha gondolataidat segítőkészség hatja át, ugyanilyen természetű embereket fogsz magadhoz vonzani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elégedetlen vagy a főnökeid vagy rokonaid viselkedésével, az a célszerű, ha nem bántódsz meg, hanem igyekszel bennük felfedezni a segítő szándékot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha képes leszel befolyásod alatt tartani képzeletedet, olyan közös tervek és célok kimunkálására használható fel, amelyek sikert eredményeznek a pénzügyi világban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha hiszel az előjelekben, figyelj, mert fontos dolog történik, amely a munkahelyeddel van kapcsolatban, de eszedbe se jusson a szeretődre bízni a pénzedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a kimerülés jeleit észleled magadon, utazz el egy csendes, nyugodt tájra, de csúszós talajra tévedhetsz, ha viszonozod az érzelmeit valakinek, aki már foglalt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmailag jól alakulnak a dolgok, anyagi helyzeted is kielégítő, azt viszont elismered, mint sok művészlélek, hogy ki nem állhatod a túl szoros napirendet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Végre lazíthatsz, vagy áldozhatsz a hobbidnak, és ha egy kiemelkedő személy valamiféle kapcsolatba lép veled, az megnöveli saját értékedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munkával és a családdal összefüggő dolgokban a fegyelem nem erős oldalad: tekinteted a csillagok között jár, de a lábaddal szilárdan állsz a valóság talaján.

Bak (12. 22-01. 20.) Vegyél valami apró figyelmességet szeretteidnek, nézz meg a pároddal egy romantikus filmet, igyekezz a kedvében járni, vagy foglalj asztalt kedvenc éttermében!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Rokonaid számítanak rád, de ha nem tudják, hogyan álljanak elő kérésükkel, segíts nekik, ám ha együtt élsz a pároddal, nem te irányítod az eseményeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Szívesen álmodozol, de a mindennapokat képtelen vagy megszervezni; ma viszont teret adhatsz ösztönösségednek, és kihasználhatod az ihlet csodálatos pillanatait.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt