Életed egyik legfontosabb éve következik - Íme az Ikrek éves horoszkópja

2021.január.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Életed egyik legfontosabb éve következik. Ha elég okos és becsvágyó vagy, akkor ezt az évet továbbtanulásra és férjhez menésre használod fel. Egyszerre szerezheted meg a diplomádat és cserkészetsz be egy lángészt. Ám az utazás és a tanulás idén jó próbája lesz párkapcsolatodnak. Amikor döntések tucatját kell meghozni, a kérdés az, hogy milyen a kompromisszumkészségetek. Ha sok a konfliktus vagy megalkuvás, akkor nem olyan pár vagytok, akik elég elkötelezettek egy tartós kapcsolathoz.

Hitveseddel gyakran utaztok üzleti ügyekben, de ki kell dolgoznod egy reális tervet, hogyan változtass azon, amivel nem vagy megelégedve, és hogyan érheted el, amire vágysz. Tartós kapcsolatodban nagyra értékeled életed párja iskolázottságát, anyagi kilátásait, de egy alkalmi viszonyban ezek kevésbé fontosak számodra.

Igazán jó cimbora vagy, ezt el kell ismerni! Legalábbis szavakban, mert valójában mindig kevés időd van szeretteid számára. Ha a fiúd megkér, hogy segíts neki a költözésben: arra hivatkozol, hogy dolgoznod kell. Ha szüksége van egy fuvarra hazafelé, te azzal érvelsz, hogy kockáztatod, hogy késel a forgalom miatt... De nem tagadod meg tőle a tanácsokat. Fontos, hogy tágítsd szellemi látóhatárodat, és figyelemmel kísérd a változásokat.

Fotó: Shutterstock

Szeretnéd, ha az összes kormány oda tenne vissza mindent, ahonnan elvette, és rendet rakna maga után, azt viszont figyelmen kívül hagyod, hogy te is gyakran vétesz a szabályok ellen. A szerelmesek nem akarják a vakációt a társuk nélkül eltölteni, ha csak nincs valami más kötelezettség. Ha távkapcsolatban élsz, a párodnak mindig az kellene legyen a szándéka, hogy bármikor el tudd érni őt, ha akarod. Nem egy csapat vagytok? Ha nem akarja, hogy tudd, hol van, ha esetleg szükséged lenne rá, vagy gyakran függetleníti magát, lehet, hogy te nem, de valaki más majd megtalálja.

Kerüld a vitát, a pereskedést, mint a pestist, mert vagy a pert veszted el, vagy a megtakarított pénzed megy el az ügyvédedre. Munkaterületeden mozognod, utaznod és tanulnod kell, hogy ötleteket adhass a többieknek, és olyan tervekkel, javaslatokkal kell előállnod, amelyek határozottan jobbak, mint a másoké. 2021-ben a bolygók és a pénzszűke arra kényszeríthetnek, hogy felállíts egy standot a Szaharában, homokot adj el a turistáknak. Kereskedelem, turizmus, televíziós munka, tanítás lehetnek a számodra leginkább megfelelő szakmák, de a horoszkópod karrierházadban úszkáló Neptunusz befolyására filmes vagy egyházi hivatás is szóba jöhet... prédikálni ugyanis imádsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Meghan Markle kezében van a királyi család sorsa - egyetlen döntésén múlik minden

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője