Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled - Egymondatos horoszkóp: augusztus 6.

2020.augusztus.6.

A Halak jegyében úszkáló Hold délután a Bak-Jupiterrel találkozik, az esti órákban pedig a Neptunusszal kerül együttállásba: hallgass a tudatalattidra és megérzéseidre, mert jobban útbaigazítanak, mint az észérvek. Ápold szakmai kapcsolataidat, de a művészetek terén is hasznosíthatod gazdag fantáziádat. Ha nyaralsz, a vízi utazás, a vitorlázás vagy bármilyen vízi sport ideális elfoglaltság lehet. Az esti órákban bánj nagylelkűen szeretteiddel, jótékonykodj, de ha kimozdulsz otthonról, a mozi (az illúzió világa) különösen megfelelő számodra. A késői órákban álmaidnak semmi köze a logikához, de annál több köze van belső boldogságodhoz.

Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled - Egymondatos horoszkóp: augusztus 6.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Neked is vannak a munkaidő után szabad perceid, amikor gondos törődést és védelmet igényelsz rokonaidtól, de az esti órákban ajánlatos a való világban élned.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen segítesz a barátnőidnek, de ha egyikük olyasvalamihez kéri a közreműködésedet, amely nem egyértelmű a számodra, legyél kevésbé szolgálatkész.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas zenével, művészettel kapcsolatos tevékenységre, de az alkohol nemcsak a saját egészségedet veszélyezteti, hanem az állásodat is veszélybe sodorja.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben eltévedhetsz; de ha mindig csak adni akarsz, közben pedig nem fogadod el a párod és kollégáid segítségét, magatartásod sértő lehet számukra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Túl sokat dolgozol, ezért egy kis vásárlásterápiára volna szükséged, a kedvesed viszont elgondolkozik azon, vajon mi az oka annak, hogy két kézzel szórod pénzt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megbízható férjanyagra vadászol, az esti órákban talán rájössz, hogy megint olyan kútba merítetted a hálódat, amelyben rajtad kívül még sokan horgásznak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Óvakodj attól, hogy túl sokáig maradj ugyanabban a beosztásban, mert félsz attól, hogy olyasmibe keveredhetsz, ami meghaladja az erődet, képességeidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként nélkülözhetetlen számodra a kreatív környezet, de ha a kedvesed ugyanolyan összekuszált, mint te vagy, engedj szabad utat érzéseid közlésének.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha úgy érzed, hogy összezavarodtak családodban a dolgok, keresd meg a baj okozóját, de ha nincs bevételed, tedd hasznossá magad, ne várd az állami segélyt!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ehhez értesz a legjobban: fellazítani partnered vagy egyik ismerősöd gátlásait, és szóra bírni a másikat, aki észre sem veszi, milyen szépen kitárulkozott előtted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha gazdag pasit fogtál ki magadnak, nem izgatnak többé zűrös pénzügyeid, de ne dolgozz ott, ahol csak minifizetést kapsz, vagy ahol túl kevés a borravaló.

Halak (02. 20-03. 20.) Életedet ma a felhők között, a tündérmesékben éled, pedig már igazán észrevehetnéd, hogy a pasid nem békakirályfi, hanem csak egy királyfinak álcázott béka.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?