Eljött a lakberendezés napja - Egymondatos horoszkóp: Február 15.

2017.február.15.

Mivel a fogyó Hold a Mérleg jegyében halad, és együttállásba kerül a Jupiterrel, szépítgesd, díszítgesd az otthonodat, esetleg vegyél néhány új képet falra. Alaposan szellőztess ki, de ha nagyobb változásra vágysz, a festés is eredményes lesz. A Mérleg-hold mindenféle szépségápolásnak kedvez, ezért menj kozmetikushoz vagy kényeztesd magad otthon. Amikor délután a Hold szembenállásba kerül az Uránusszal, konfliktusok esetén vállald magadra a békebíró szerepét. Ám csak azért, hogy legyen melletted valaki, ne kapaszkodj bele a társadba és ne kerülj függőségbe másoktól.

Kos (03. 21-04. 20.) Magánéletedben törekedj kompromisszumra, ne erőltesd a házasságot, és törődj bele, hogy megfelelő, megértő pasira nem minden utcasarkon botlik az ember.

Bika (04. 21-05. 20.) Bizonytalannak érezheted magad a munkádban, és kollégáid képességeire kell támaszkodnod, hogy valamennyire is lépést tudj tartani a többiekkel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kifogtál magadnak egy sikeres pasit, azért félsz közelebbi kapcsolatba bonyolódni vele, mert nem tudod mi lesz a vége: de miért kellene haboznod?

Rák (06. 22-07. 22.) Ne akkor próbáld megoldani családi vagy munkahelyi gondjaidat, amikor azok felmerülnek, hanem menj elébük, de a mai napon türelemre van szükséged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod, aki most függetlenségre vágyik, külföldön tartózkodik, akkor többször is megnézed a mobilodat: ne hívd fel, várd meg, amíg magától jelentkezik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Remek üzletasszonyként ma mégis megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerülsz: olyan pasi ellen kell fellépned, aki tönkreteheti az üzletedet és a megélhetésedet is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod szárnyalni vágyik, ne tartsd aranykalitkában, ne próbáld rákényszeríteni az elképzeléseidet, és fogadd el, hogy nem élhettek egymás nyakán.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elbizonytalanodtál, rokonaid igyekeznek jobb belátásra téríteni, de te provokáló módon ellenállsz, olyan vagy, mint egy lázadó kamasz: azért ne toporzékolj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha új kedvesed vagy egyik üzletfeled könnyű ágytörténetre számít, éreztesd vele, hogy nálad rossz helyen kopogtat, de bizonytalanságoddal ne ronts el semmit.

Bak (12. 22-01. 20.) Kerüld a veszekedést és az összetűzéseket, de ne tűrd el, hogy igazságtalanul bánjanak veled: büszkeséged nem engedi, hogy csorba essen az önállóságodon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elviselhetetlennek érzed a mai napot, senkivel nem tudsz szót érteni, együtt dolgozni, feleslegesen izgatod magad: feszültséged csak az esti órákban fog oldódni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma korántsem vagy olyan önzetlen, amilyennek teszed magad, de nyugodtan közölheted a feltételeidet, azt viszont ne hidd, hogy felszedhetsz egy milliomost.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett