Eljött a nagy nap, ma te döntesz a jövődről - Egymondatos horoszkóp: Április 8.

2018.április.8.

Mivel a Bakban lévő Hold ma együttállásba kerül a Plútóval, és gyenge barátságos fényszöget zár be a Jupiterrel, lehet, hogy mindenkinél jobban ismered a hatalom- és pénzszerzés módját – manapság ez a siker titka. Egyesek belevetik magukat a hatalmi csatározásokba, mások viszont, akik tudják, hogyan kell megnyerni egy választást, a kampányban fognak segíteni. Lehet, hogy mindent elkövetsz, hogy megcsípd azt a pozíciót és előteremtsd azt az összeget, amellyel megalapozhatnátok közös jövőtöket a társaddal.

Kos (03. 2l-04. 20.) A munkahelyi biztonság elvesztésétől való szorongás sokkal több félelmet okozhat, mint maga a valóság, de ha nem lépsz, kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem könnyű feladat politikusként befutni, de ha a párod belevetette magát a választási küzdelembe, szüksége lesz egy olyan feleségre, aki támogatja ambícióit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki pénzügyi nyomást gyakorolhat rád, de az sem kizárt, hogy hitelezőid tartanak a markukban, vagy cégednél kell harcolnod a virágzó korrupció ellen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha jelenlegi partnered nem felel meg az elvárásaidnak, akkor te leszel abban a helyzetben, hogy eldöntsd: képes-e arra, hogy megadja, amit jogosan elvársz tőle?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kínos téma lehet számodra, ha rokoni vagy munkahelyi környezetedben fel kell hívnod valakinek a figyelmét rosszindulatú vagy bántó viselkedésére.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párod azzal kelthet benned szorongást, hogy felkavarja éned tiltott részeit, te viszont negatív taktikákat alkalmazhatsz, hogy több gondoskodást csikarj ki belőle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy családi vagy pénzügyi probléma önmagában is elég rossz, semmi esetre sem kell érzelmi zsarolással vagy más romboló érzelmekkel még jobban felfújni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak azért érdemes indulnod a politikai választásokon, mert mindig a győztes osztja szét a zsíros állásokat, de hagyd figyelmen kívül a verbális provokációt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma akár gazdasági döntést is hozhatsz, de vedd észre, hogy valaki megpróbál manipulálni és függőségben tartani, csak hogy megkaphassa, amire vágyik.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha beleveted magad a választást kísérő hatalmi harcba, szükséged lesz egy olyan partnerre, aki melletted áll a rendezvényen, és akit később az ágyhoz láncolhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nincs más dolgod, mint felkeresni a szavazóhelyiséget, de ha elfojtod, sérelmeidet, olyan konfliktusokba bonyolódsz, amelyeket képtelen vagy megoldani.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan politikai szervezettel van dolgod, amelytől céljaidnak megvalósítása függ, törekedj együttműködésre, céljaidat pedig hangold össze a többiekével.

Ez is érdekelhet

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai