Ennél tökéletesebb hétvégét álmodni sem lehetett volna - Egymondatos horoszkóp: November 19.

2016.november.19.

Az Oroszlánban lévő Hold kedvez a kreatív vagy kulturális programoknak, de mivel szembenállásba kerül a Vízöntőben lévő Marssal, fogadd el párod függetlenségi igényét, s azt is, hogy a tiéden kívül még más vélemény, más ötlet is létezhet. Ma a szokásosnál erősebben reagálsz a színekre és illatokra, de ha nem rúgsz fel minden szabályt, vagy nem törtetsz vadul előre, a Merkúr az esti órákban megajándékozhat olyan emberek támogatásával, amire álmodban sem számítottál. Ne utazz hosszú útra, főleg, ha problémáid vannak a szíveddel, esetleg hajlamos vagy trombózisra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma életelvednek tekinted a függetlenséget, de ha a párod biztonságra és közelségre vágyik, akkor helytelenül teszed, amikor túlzott szabadságot követelsz magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Vágysz ugyan a változatosságra, mégis inkább pihenőnapra van szükséged, hogy észrevedd: bűnös könnyelműséggel kizsákmányoltad szervezetedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként, menedzserként elismerésben lesz részed, de ne bízd el magad; ha üzleti ügyben hívnak, próbálj más időpontot kérni, rokoni tanácsot ne utasíts el.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha képtelen vagy megfékezni vásárlási rohamodat, dühből könnyen túlköltekezhetsz, nem törődve azzal, hogy hitelkártyádon túl magas a tartozások összege.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kötődésképtelen pasid szórakoztató lehet, és amíg nem engedsz magadnak több lazaságot, addig szükséged lesz arra az izgalomra, amit ő hoz az életedbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Semmilyen húr nem feszíthető a végsőkig: ma semmi mást nem kívánsz, csak egyedül lenni, idegesség okozta szívpanaszaidat az orbáncfűtea enyhítheti.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kibillent a mérleg az egyensúlyából: ha a szerelemben válaszút előtt állsz, és el kell döntened, hogyan tovább, ilyenkor a barátnőidre van szükséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feszült vagy, könnyen vérig sértődsz, amikor úgy érzed, hozzátartozóidnak csak a házimunkád kell, de egy pénzügyi befektetésed megtérülni látszik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feledd, téged is el lehet hagyni, ha túl sokáig hanyagolod el szeretteidet; a nap második felében ne kezdj el ordítozni azzal, aki beparkolt a helyedre.

Bak (12. 22-01. 20.) Igyekezz pénzt csinálni, hiszen a pénzt nem összespórolni, hanem megkeresni kell, de üzleti terveidet illetően lehetőleg ne tegyél fel mindent egy lapra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod letámadna, vagy uralkodna rajtad, erőt adhat neked a tudat, hogy nincs szükséged egy ellenkező nemű partnere ahhoz, hogy teljes legyen az életed.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha fontos döntés előtt állsz, le kell állnod, hogy gondolkodni tudj, és igyekezz megelőzni a vérrögök kialakulását végtagjaid gyakori mozgatásával.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk