Ennyire tudsz titkot tartani a csillagjegyed alapján

2020.március.15.

Hogy mi a titoktartás? Az egészen biztos, hogy manapság egy igaz barátság kulcsa, hiszen napjainkban a közösségi média világában rendkívül nehéz úgy élni az életed, hogy arról pontosan csak azok szerezzenek bármilyen tudomást, akikre úgy gondolod, hogy valóban tartozik. Ha valaki valóban a barátod, nemcsak a pénztárcádat őrzi, míg kimész a mosdóba, vagy segít ruhát választani az első randidra, hanem a legféltettebb titkaidat is magában tartja, legyen szó bármiről. De te vajon mennyire vagy jó bizalmas? A csillagok most elárulják!

Ennyire tudsz titkot tartani a csillagjegyed alapján
Fotó: Pretty Little Liars

Kos (03. 21-04. 20.)

Tüzes és heves természetű vagy, ezt pedig a barátaid előtt sem titkolod. Ha egy barátod a véleményedre kíváncsi, abszolút őszintén, olykor már durván és nyersen közlöd vele, mit gondolsz. A saját titkaidat remekül magadban tudod tartani, azonban éppen a szókimondóságod miatt a barátaid titkaira már nem mindig vigyázol. Így viszont jobb, ha te is megtartod magadnak a titkaidat, hiszen te sem vagy jó őrzője másokénak.

Bika (04. 21-05. 20.)

Felelősségteljes, intelligens személyiség vagy, aki mindig logikusan gondolkodik. Bármit is teszel, előbb alaposan átgondolod, mi a helyes lépés. Még akkor is mérlegelsz, ha egy barátod rád bízza a titkát. Ha úgy ítéled meg, hogy igazságtalanul járt el egy barátod valamiben, akkor még a kérése ellenére sem tartod magadban a birtokodba került információkat. Bár a közösségnek ezzel talán jót teszel, ne feledd, ha nem létfontosságú dologról van szó, nem neked kell igazságot osztanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Rák (06. 22-07. 22.)

Társaságközpontú és érzelmes személyiség vagy. Törődő és hűséges barátokra vágysz, ezért te is ilyen vagy, de kissé naivan állsz hozzá az élet nagy dolgaihoz. Ha úgy érzed, valami rossz történhet veled, könnyen manipulálhatóvá válsz, és hajlamos vagy kiadni a barátaid titkait is, miközben igazából nem is vagy veszélyben. Ez pedig hamar a hitelességed rovására mehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Merész vagy, ez pedig hozzásegít ahhoz, hogy az élet minden terén sikereket érj el. Magabiztos és könnyed vagy. Soha senkinek nem akarsz megfelelni vagy másokat lenyűgözni, mindig egyszerűen csak önmagadat adod. Ha rád bíznak a barátaid egy titkot, de neked éppen kedved van egy másik barátoddal vagy családtagoddal megosztanod, akkor nem fogod magadban tartani. Mindig mindenkinek azt mondasz el, amit éppen kedved tart, ezzel azonban jobb, ha vigyázol, hiszen balul is elsülhet!

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető

Szűz (08. 24-09. 23.)

Alapvetően jó szándékú ember vagy, de a hangulatod gyakran ingatag. Ha rossz napod van, kritikusan látsz mindent, de éppen ezért elképzelhetetlennek tartod azt is, hogy megengedd magadnak, hogy egy barátod titkát kifecsegd. Jó hallgatóság vagy, aki nem ad tovább semmit, viszont a saját dolgaid annyira lefoglalnak, hogy hasznos tanácsokkal sem fogsz szolgálni egy rád bízott titokkal kapcsolatban, mert jobban érdekel az, hogy magad körül rendet tarts.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Mindig laza és barátságos vagy. Szereted az idődet a családoddal és a barátaiddal úgy eltölteni, hogy közben sok mindenről beszélgettek. Gyakran kimondottan diplomatikus vagy, hiszen bárki bármit mond neked, még ha nem is vagy róla jó véleménnyel, inkább hallgatsz, minthogy megbántsd. Mindaddig a titkok hűséges megtartója vagy, amíg valaki meg nem bánt téged. Ha elveszted egy barátodba vetett hitedet, akkor te sem tartod meg többé a titkait.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Nagyon szenvedélyes típus vagy, és gyakorlatilag képtelenség számodra a titoktartás. Mindig az érzelmeid vezérelnek, ezért ha valaki vagy valami felzaklat, akkor könnyen eljár a szád a rád bízott titkokról, de ugyanez igaz akkor is, ha valamilyen váratlan örömteli esemény jut a tudomásodra. Egyszerűen nem tudod magadba tartani az új információkat.

Ilyen tetoválás illik hozzád a horoszkópod alapján

Ilyen tetoválás illik hozzád a horoszkópod alapján

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Mindig vidám, hűséges és nagyszerű barát vagy. Merészséged és extrovertáltságod által nem félsz kimondani, mit gondolsz és érzel, de közben remekül megtartod a barátaid által rád bízott titkokat. Néha azonban túlságosan elbízod magad, és akkor is bele akarod hajszolni a barátaidat a saját nézőpontod elfogadásába, ha tudod, hogy a rád bízott titkokról alkotott véleményedben valójában nincs is igazad. Soha ne feledd, hogy a legtöbb szituációban nem a te dolgod dönteni a barátaid helyett!

Bak (12. 22-01. 20.)

Felelősségteljes, egyben introvertált személyiség vagy, egybevetve pedig a titkok kitűnő őrzője. Ha egy barátod elmondja neked a titkát, nemcsak meghallgatod, hanem alapos és átgondolt tanácsot adsz számára, ami valóban hasznos. Egy eset azonban kivétel: ha valakit súlyosan hátráltat a rád bízott titok, és a barátod az ösztönzésedre sem hozza nyilvánosságra, amit szükséges, akkor te teszed ezt meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szórakoztató és nyitott személyiséged azt sugallja a környezeted számára, hogy feltétel nélkül megbízhatnak benned, ez pedig valóban így van. Legyen szó a családodról, a munkádról vagy a barátaidról, mindig jól megállod a helyedet, és bárki számíthat rád. Ha egy barátod rá akarja bízni valakire a féltve őrzött titkát, egészen biztos, hogy te is azok között leszel, akivel megosztja. Ha pedig valamit egyszer megtudsz, azt arról akár a sírig is képes vagy hallgatni, ami nagy erényed.

Halak (02. 20-03. 20.)

Kedves, érzékeny és szeretetteljes vagy mindazokkal szemben, akiket az utadba sodor az élet. Elkötelezett vagy a családod, a barátaid és a szenvedélyeid iránt, a meglátásaidban pedig soha senki nem ingathat meg. Mindig találsz időt arra, amivel valóban szeretnél foglalkozni. Az is nagyon fontos számodra, hogy időt szánj a barátaidra, és bármit is osztanak meg veled, azt, ha úgy szeretnék, titokban is tartod, emellett pedig praktikus tanácsokkal is ellátod őket.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói