Érdemes új állást megpályázni, kitörni a taposómalomból - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 29.

2019.augusztus.29.

A Szűz jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz trigon fényszöge lehet az oka annak, hogy talán egészen más pályára készültél, azonban a körülmények vagy anyagi helyzeted rákényszeríthet, hogy egy olyan lehetőséget ragadj meg, amire eddig még csak nem is gondoltál. Érdemes új állást megpályázni, kitörni a taposómalomból, ráadásul villanásszerű felismerésekben is részed lehet a jövő irányába mutató célok és tervek terén. Technikai ismereteid, intuitív felismeréseid mindenképpen hasznodra válhatnak, de az sem kizárt, hogy intuíciódra hallgatva jó időben leszel jó helyen. A Merkúr ma belép a Szűz jegyébe szeptember 14-ig: nem akarsz a rivaldafénybe kerülni, viszont az elkövetkező hetekben logikus érveid, remek érzéked a részletek iránt és perfekcionizmusod lesznek az adu ászaid.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy döntöttél, hogy munkahelyet váltasz, ez a lépésed anyagilag is kifizetődik, váratlanul pénzhez juthatsz, vagy épp az irodában futsz bele az ideális társba.

Bika (04. 21-05. 20.) Új hobbid révén megismerheted életed nagy szerelmét, de ha már megtaláltad őt, akkor lazíts egy kicsit kettőtök viszonyán, és élvezd a nagyobb önállóságot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a családi gondok, az otthoni problémák megviselnek, ilyen körülmények között nincs más választásod, mint hogy megpróbálod elrendezni helyzetedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha új vállalkozásba kezdesz, sínre kerül a dolog, üzleti találkozód, megbeszélésed sikerrel zárul, de ne csodálkozz, ha üzletfeled heves vágyakat ébreszt benned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha most nyergeltél át egy másik pályára, megtalálod a számításodat, sőt, még az sem kizárt, hogy belebonyolódsz egy munkahelyi kapcsolatba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy külföldi munkád vagy új megbízásod miatt repülnöd kell, de Mammonnak hála, az ügyeid simán mennek, olajozottan, mint a karikacsapás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erotikus túlfűtöttség jellemzi a mai napot, de óvakodj attól, hogy rögtön vesztesnek kiáltsd ki magad, ha egy kísérleted nem hozza meg a várt anyagi hasznot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerezz magadnak támogatókat, de ne hagyd, hogy valaki, akit jó barátnak vagy partnernek véltél, elhalásszon az orrod elől egy kedvedre való feladatot!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nincs munkád, csapj le egy váratlan lehetőségre, előrejutási lehetőségeidet is növelheted, ha egy újdonságnak számító munkakörben helyezkedsz el.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy megütöd a főnyereményt, és ha befizetsz egy külföldi utazásra, ahol valakinek a közelsége felizgat, ne tagadj meg magadtól egy erotikus kalandot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne erőltesd az együttélést a szeretőddel, aki gazdag cégtulajdonos és azt hiszi, hogy megint egy önjelölt feleséggel van dolga, aki gazdag pasikra vadászik.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szakmai riválisaid belátják, hogy nem érdekel téged egyik munkatársad, talán máson fogják köszörülni a nyelvüket, a szóbeszéddel pedig ne törődj!

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.