Eredményes nappal kezdheted az újévet - Egymondatos horoszkóp - január 2. csütörtök

2020.január.2.

Az év első munkanapján a Merkúr együttállásba kerül a Jupiterrel a Bak jegyében. Az időpont alkalmas állásváltoztatásra, felvételi beszélgetésre, cégalapításra, szerződéskötésre, fontos megbeszélések, tárgyalások időzítésére, kockázatvállalásra vagy új vállalkozás elindítására. Ha karriert akarsz csinálni, érdemes lenne befektetned nyelvtanulásba és továbbképzésbe. Mivel ma könnyen megy a meggyőzés, tanárok, jogászok, hivatalnokok, előadók, politikusok és azok is, akiknek a munkája kiemelkedő kommunikációs képességet igényel, sikeres napra számíthatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Most kell forgolódnod a munkaerőpiacon, és igent mondani egy átütő sikert ígérő ajánlatra, de álláskeresés esetén támaszkodj a személyes kapcsolataira!

Bika (04. 21-05. 20.) Távoli utazásból, felsőfokú tanulmányaidból vagy külföldi érdekeltségből profitálhatsz, ráadásul egy pereskedésből is győztesként kerülhetsz ki.

Rák (06. 22-07. 22.) Szakmai találkozót, tárgyalást ma bonyolíts le – előnyös feltételeket alkudhatsz ki, élvezheted egy társulás előnyeit, vagy közös vállalkozásba kezdesz a pároddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden rábukkanhatsz leendő párodra, munkaszerződés aláírására is ideális az időpont, de az sem kizárt, hogy a kedvesed talál mellékállást számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kreativitásod virágzik, a részvényügyletek frontján is vállalhatsz némi kockázatot, és igazán nem lenne rossz egy szakmai sikerekre vágyó kollégádba beleszeretni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai csillagállás nagy aktivitásra utal otthonodban, és ha rábukkantál álmaid lakására, akkor a mai nap tökéletesen alkalmas költözködésre.

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most érdemes reklámozni tevékenységedet, médiaszereplést vállalni, üzletről, fizetésemelésről tárgyalni: minden korábbinál előnyösebb feltételeket alkudhatsz ki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Idén sokat fogsz a pénzzel kapcsolatban gondolkodni: hogyan költöd el, hogyan keresed meg, de az sem kizárt, hogy az év elején masszív fizetésemelést kapsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a szerencse neked kedvez, fontos megbeszélésre, állásinterjúra, külföldi kiküldetésre, munkaszerződés aláírására kerülhet sor - szóval használd ki jól

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az egyedüllét, a magány sok Vízöntő számára szenvedés, ám ennél sokkal rosszabb az, ha olyasvalakivel vagy együtt, aki fontos információkat hallgat el előled.

Halak (02. 20-03. 20.) Rokoni vagy baráti kapcsolat előnyeit élvezheted, új fejezet kezdődik társasági életedben, új ismerősöket szerezhetsz, akik mind szerepet szánnak neked terveikben.

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció