Erős hangulatingadozásokra készülhetsz - Egymondatos horoszkóp - október 21. péntek

2016.október.21.

Mivel a fogyó Hold a Rákban tartózkodik, a mai napon a család és az érzelmek körül forog a világ, de erős hangulatingadozásoknak lehetünk kitéve. Mivel a keblek a Rák jegy uralma alatt állnak, kihasználhatod melled csáberejét és bevetheted, ha a neked tetsző pasi figyelmét magadra akarod vonni. Érdemes bejelentkezni a kozmetikushoz egy kényeztető hidratáló kezelésre, beleértve a dekoltázsmasszázst. A nap második felében a Hold szembenállása a Bak jegyében tartózkodó Marssal és Plútóval kedvezőtlen hatással van a gyomor és a máj működésére. Kerüld a nehezen emészthető ételeket és az alkoholt!

Kos (03. 21-04. 20.) Megeshet, hogy valami olyasmit akarsz tenni, amit családtagjaid nem helyeselnek; felszín alatt lappangó haragod pedig sértődékenységhez és sértésekhez vezethet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az érdekeidről van szó, tudnod kell nemet mondanod, érzelmeidet sem ártana kontroll alatt tartanod az esti órákban, amikor csak úgy forrnak az indulatok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha barátoknak vagy rokonoknak pénzt kölcsönzöl abban a hitben, hogy valamikor azt viszontlátod, talán még annak is kiteszed magad, hogy megszakad a kapcsolat.

Rák (06. 22-07. 22.) Kerüld a rivalizálást, és ha egy kapcsolat az esti órákban nem örömet, hanem hatalmi harcot és fájdalmat vált ki, bizonyára túl sokat követelsz a társadtól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kíméld a gyomrodat, kínzó nassolási mániád ellen ma a legjobb orvosság az aktív életmód: közérzeted, hangulatod meghálálná, ha felkeresnéd az uszodát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Itt az alkalom, hogy meghívd a barátaidat, vagy társaságot keress, de vésd az agyadba, hogy a szexuális élet fontos, ne rendeld alá más elfoglaltságoknak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma egyszerűen lehetetlen munkaadód, partnered és családod kedvére tenni, mert úgy érzed, kihasználnak, és sokkal többet követelnek, mint amit adni tudsz nekik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Félő, hogy nem vagy hajlandó engedni és belátni mások igazát, és egészen a végsőkig is hajlandó vagy elmenni, hogy meghátrálásra kényszeríts valakit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásod veszteséget termel: lehet, hogy nincs szükséged biztosításra, de ha mégis bekövetkezik a baj, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezz eggyel.

Bak (12. 22-01. 20.) Hangulatod ma hullámszerűen változik, és ha a párod ezt tudomásul veszi, nem tekinti esti rossz hangulatodat személy szerint ellene irányuló támadásnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha dolgozol, számolj azzal, hogy valamelyik munkatársad a nap második felében hátba támad, de olykor kissé tolakodónak kell lenned, hogy észrevegyenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azt akarod, hogy kitartson valaki, mint állandó szeretőt, nem sokat vacakolsz az álcázással, de nem bízol meg a párodban, nem mered meglazítani a fogást rajta.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan