Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja

2019.május.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tavaly május 19-én került sor Harry herceg és Meghan Markle hagyományokat megtörő frigyére. A Rák Ascendenssel született hitves 5-ös házán, a gyermekáldást jelképező szektoron átvonuló Jupiter nem sokkal később meghozta számára a teherbe esés és az anyai örömök boldogságát.

Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja
Fotó: Rexfeatures

Végre megérkezett az annyira óhajtott baba. Meghan, Sussex hercegnője május 6-án hajnalban, hozta világra a kis trónörököst, Archie Harrison Mountbatten-Winsort, (a trónörökös szót nem véletlenül használtam, hiszen az újszülött 1-es házában lévő Bika-Napja trigon fényszöget vet a 10-es, vagyis a horoszkóp karrierházban lévő Szaturnuszra és Plútóra, a hatalmat és státuszt szimbolizáló planétákra) – ezért nem valószínű, hogy önként lemond az uralkodói szerep megszerzésének lehetőségéről. A bébinek mind a Napja, mint a felkelő jegye a Bika jegyében található – erős és kitartó lesz. A kis herceg királyi nagymamája, Erzsébet, az angol uralkodó szintén Bika-Nappal született. Mivel az újszülött Bika-Uránusza szoros együttállásban van a királynő Napjával, születésének körülményei ellentmondásba keveredtek a királyi családi uralkodó hagyományokkal. Közismert tény, hogy könnyebb egy hegyet arrébb tolni, mint Erzsébetet rávenni arra, hogy másítsa meg véleményét a tradíciókról. Most viszont az Uránusz, a gyökeres átalakulások planétája miatt talán mégsem fog annyira ragaszkodni az idejétmúlt szabályokhoz.

A kis Archie számára Bika-énjéből adódóan természetes, hogy mindent megkap. Egyes pszichológusok hasznos kapzsiságnak nevezik azt a Bikákra jellemző vágyat, hogy az életben sok mindent megszerezzenek. Egy kis Bikát, eltekintve keményfejűségétől, a szülők számára igazi élvezet fölnevelni, mert kiegyensúlyozottabbak, szófogadóbbak és kötelességtudóbbak, mint más típusok. A születés ura, a Vénusz a Kos jegyébe került, quadrát fényszögben a Szaturnusszal és a Plútóval: ha bárki is nyomást gyakorol Archie-ra, vagy olyasmire akarja rávenni, amit nem akar, akkor bizony kézzel-lábbal tiltakozni fog, sőt akár még erőszakossá is válhat. Az ilyen dacos viselkedést egyszerűen képtelenség szigorú fellépéssel semlegesíteni – kizárólag szeretettel sikerülhet. Jellemző az angol királyi család tagjaira, hogy szinte mindegyikük horoszkópjában a tűz- és földjegyekben lévő planéták vannak többségben.

Meghan Markle babafotója bizonyítja, hogy kisfia elképesztően hasonlít rá már most

Meghan Markle babafotója bizonyítja, hogy kisfia elképesztően hasonlít rá már most

Ám Archie születési horoszkópjában az anyát jelképező Hold a kommunikációs adottságokra utaló Ikrek jegy legelső fokára került. Mivel Meghan képletében több bolygó is levegő-jegyben tartózkodik, ráadásul a Merkúr, az első, a Hold-Jupiter-Szaturnusz együttállás pedig a 3-as horoszkóp-házba került, nincs azon mit csodálkozni, hogy a friss és boldog anyuka tehetséges kommunikátor, aki vérprofiként kezeli a médiát és bőségesen szállít információkat a sajtónak ahhoz, hogy minél gyakrabban szerepeljen a hírekben. Kisfia életében ő lesz a sajtófőnök és PR-menedzser egy személyben, és mindent elkövet azért, hogy a média érdeklődésének középpontjába kerüljenek. Természetesen a Nyilas-Jupiter és az Ikrek-Hold gondoskodik arról, hogy Archie is kiemelkedő sikereket érjen el, az írás, a beszéd és nyelvtanulás terén. A most még újszülött előkelőségre sok utazás vár, és igazi világpolgár lesz.

Ám a szerelem, a nőkkel való kapcsolat és a házasság a karmikus Vénusz-Szaturnusz-Plútó kombó miatt már nem ígérkezik problémamentes övezetnek. Időnként nem hozzá illő társat választ, vagy a karrierje és a hírneve követeli meg, hogy néhány kapcsolatot eltitkoljon, esetleg szakítson azokkal a partnerekkel, akik csak a pénz és a státusz miatt ragaszkodnak hozzá. De ha már túlesett a Harry herceg életében is oly gyakori botrányos viszonyokon, melyekre a papát a Mars-Uránusz együttállás ösztönözte, Archiet pedig a Mars szembenállása a Jupiterrel, akkor a Vénusz-Jupiter trigon meghozza számára a boldogságot.

Fotó: Rexfeatures

Archie születésekor a Szaturnusz együttállása a Plútóval azt jelzi, hogy le kell rombolnia azokat az elavult és fölösleges struktúrákat, amelyek csak korlátozást okoznak számára. Időnként terhes kötelezettségeknek kell eleget tennie, de a büszke és boldog apuka, Harry herceg olyan környezetet biztosít számára, amelyben mégis tökéletes biztonságban érzi magát. Harry herceg Szűz-Napja, Bika-Holdja és Bak-Ascendense barátságos fényszöget zár be Archie Napjával, Szaturnuszával és Plútójával: erős érzelmi kapcsolat van apa és fia között – ezt hangsúlyozza ki még a Nap-Hold együttállás is. Mivel Harry Skorpió-Szaturnusza szextil fényszögbe került gyermeke MC tengelyével, a büszke apa támogatni fogja fia karrierjét. Kevés ugyan a valószínűsége annak, hogy Archie baba valamikor elfoglalhatja a királyi trónt, de ügyes stratégaként és hatalmi harcosként azért nem fog önként lemondani erről az esélyről. Amiben biztosak lehetünk, az hogy Meghan és Harry szerelme erős, és elkötelezettek egymás iránt, ezért a kapcsolat hármuk között nagyon szilárd lesz. Valószínű, hogy az elkövetkező években harcok robbannak ki a királyi családban az uralkodói szerep megszerzéséért, de Archie személyében egy kemény játékos is beszáll majd a ringbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője