Erre a karakterre hasonlítasz leginkább az Eufóriából a csillagjegyed alapján

2022.február.16.

A legjobb sorozatokban egyetlen karakter sem egyoldalú - legalább részben vannak olyan tulajdonságaik, amelyek miatt meglátjuk bennük a jót, de közben arról is megbizonyosodunk, hogy ők sem angyalok. Kidolgozott és átgondolt karakterek esetében szinte minden sorozatban vannak olyan szereplők, akikről elmondhatjuk, hogy bizonyos adott csillagjegyek jellemző tulajdonságait hordozzák. Így van ez az egyik legnagyszerűbb jelenleg is futó sorozat, az Eufória esetében is - azok a csillagjegyek, amelyekkel az egyes karakterek párosulnak, remekül tükrözik, ahogyan reagálnak a környezetükre és az őket érő érzelmi megpróbáltatásokra.

Eufória
Eufória
Fotó: Gettyimages.com

Van tipped, te melyik karakterrel vagy képes a leginkább azonosulni?

Kos (03. 21-04. 20.) - Cal

Fotó: HBO

Cal - akárcsak a fia, Nate - egy tűzjel, de vele ellentétben egy privát lefelé irányuló spirál veszi körül, amelyet senki más nem láthat. Cal képtelennek tűnik elfojtani az akaratát vagy titkot tartani. A legtöbb Koshoz hasonlóan ő sem követi a szabályokat, és a vágyai szolgája, még akkor is, ha ezért az egész életét fel kell égetni. Nehezen ismeri be, ha rosszat tett, akárcsak egy vérbeli Kos. Ahhoz, hogy megszabaduljon a fájdalmaitól, jobban meg kell ismernie önmagát, és azt is, hogy kik bántották.

Bika (04. 21-05. 20.) - Lexi

Fotó: HBO

Lexi, mint minden fiatal Bika, arra vágyik, hogy a barátai adjanak a szavára. Nagyon erős érzéke van ahhoz, hogy mi a jó és a rossz, és kész keményen megmondani, ha a környezetében valaki rosszul dönt. Az a tény, hogy az ideje nagy részét olyan emberekkel tölti, akiknek úgy tűnik, sokkal nehezebb a jó döntések meghozatala, szintén igaz a Bikára. Élvezi azt, hogy erősnek és megbízhatónak látják, akárcsak Lexi, aki aligha törődik azzal, hogy a társai mit gondolnak róla.

Ikrek (05. 21-06. 21.) - Cassie

Fotó: HBO

Cassie nehezen kiismerhető. Finoman formálódik epizódról epizódra, és ettől válik pont olyanná, mint az Ikrek. Elsőre felszínesnek tűnik, és talán az is - minden kezdeti interakciója a felszínesen indul, és csak ő maga tudja igazán, hogy mit gondol és érez. Az Ikrek felismeri a divat erejét, és könnyen elbűvöli azok a dolgok, amelyeket intelligensnek és szellemesnek tart. Mindent összevetve nagyon jó kommunikátor, de érzékenyebb, mint amennyire annak mutatja magát. Ráadásul Cassie-nek, - mint az Ikrek csillagjegy szülöttjeinek - rejtett tehetségei is vannak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) - Leslie

Fotó: HBO

Rue édesanyja pont olyan, mint egy Rák anya - túlságosan leterhelt. A Rák köztudottan anyatípus, de ha bajba kerül, hajlamos bezárkózni és befelé fordulni, ami érthető, ha egy olyan nagy veszteség éri, mint az, hogy egyedül marad a gyermekeivel. Leslie, mint sok Rák anya, azon dolgozik, hogy Rue megértőbb legyen. Szeretne hinni a szeretet gyógyító erejében, és nagy teret ad a lányainak abban a reményben, hogy a beléjük vetett bizalma őszinteségre fogja őket ösztönözni.

Szűz (08. 24-09. 23.) - Chris McKay

Fotó: HBO

McKay lendületes és gyengéd, akárcsak a Szűz. Perfekcionizmusa nemcsak személyes indíttatásból ered, hanem családi és kulturális örökség is egyben. Remekül prezentálja azt a fajta nyomást, ami egy fiatal színes bőrű férfira nehezedik, hogy kitűnjön a társai közül. Kétszer keményebben dolgozik, mint mások, ami egy bizonyos pontig jól szolgálja őt, de idővel elégedetlen lesz azzal, ahol tart és hogy kicsoda.

Mérleg (09. 24-10. 23.) - Maddy

Fotó: HBO

Maddy tudja, hogy minden történetnek két oldala van, és ami igazságos, az nem mindig tetszik az embereknek. Maddy, akárcsak a Mérleg, tudja, hogy milyen értékes az igaz szerelem. Ha dühös, harcolni fog, de csak azért, hogy bebizonyítsa az igazát. A Mérleghez hasonlóan mindig van egy részletes terve egy esősebb napra, és az is előnyére válik, hogy ha szükségét érzi, hajlandó kompromisszumot kötni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) - Fez

Fotó: HBO

Fez, mint minden Skorpió, túl sokat tud, és többet törődik bizonyos dolgokkal, mint amennyit másoknak elárul. Mint a legtöbb Skorpió, Fez is olyan erkölcsi iránytűt hordoz, amelyet kevesen tudnak igazán megérteni. A város elsődleges kábítószer-terjesztőjeként és általános illegális tevékenységekkel foglalkozó tanácsadóként a legjobban őrzött titkok ismerője. Érzelmes és odaadó oldala is van, de bizonyos helyzetekben a céljai elérése érdekében a pszichológiai erőszak eszközével is képes élni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) - Rue

Fotó: HBO

Rue meglehetősen sokoldalú, akárcsak a Nyilas. Úgy járja a világát, mintha egyik lábával nem is a Földön lenne, mert egyáltalán nem érzi, pontosan hová tartozhat. Titkon romantikus, mint minden Nyilas, aki kitart az egyetlen igaz dolog mellett az életében, ami számára Jules. A legnagyobb ellensége az, hogy tele van olyan érzelmekkel, amelyeket nehezére esik kifejezni, ezért mély késztetést érez arra, hogy oda menjen, ahol ezeknek az érzelmeknek az egyike sem követi.

Bak (12. 22-01. 20.) - Kat

Fotó: HBO

Igazi Bak módjára Kat az egyetlen szereplője a sorozatnak, akinek valahogy sikerült kivédenie azt, ami a legtöbb érzelmi zűrzavart okozza - a testét. Mint minden Bak, Kat is felismeri, egy adott helyzetben hogyan lehet pénzt keresni, legyen szó akár az internetre támaszkodó társadalmi érvényesítésről, akár arról, hogy hajlandó észrevenni a férfiak gyengeségeit. Bár internetes énje erős, a privát életben sok lágyságot és törődést érdemel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) - Jules

Fotó: HBO

Ahogyan a szél hordja a vizet, Jules úgy hordozza a többi szereplő érzelmi turbulenciáját. Nem nélkülözi az emberiséget, de gyakran nem veszi figyelembe mások érzéseit. A története sokkal szélesebb, mint az egész város története, akárcsak a Vízöntő személyisége. Jules is független mindenkitől, és rendszeresen eltűnik egy olyan helyre, ahova azok, akik a legjobban szeretik, nem követhetik.

Halak (02. 20-03. 20.) - Gia

Fotó: HBO

Gia, Rue testvére pont olyan, mint a Halak. Ő az egyetlen a családban, aki valóban megérti Rue-t, ez azonban még nem jelenti azt, hogy képes nála jobb döntéseket hozni. Mint egy igazi, érzelmes Halak, aki csak most kezd el számolni a saját lelki megpróbáltatásaival, Gia gyakran kísérletet tesz, hogy összekaparja Rue-t a padlóról, majd maga kerül oda.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói