Erre kell felkészülnie az Oroszlánnak idén - 2020-as nagy horoszkóp

2020.január.17.

Amikor átbillensz az óesztendőből az újévbe, és azt tapasztalod, hogy a társad függetlenséggel teli kapcsolatra vágyik, ne korlátozd ostoba féltékenységgel. Ha ő a szakmádban tevékenykedik, munkahelyeden idén a vonzalom természetes, hozzátartozik. De ettől a férfitól többet akarsz, mind személyesen, mind hivatalosan. Ha szerelmes leszel az új évben, tudnod kell, hogy a kapcsolatod nem lesz könnyed sétagalopp. Ez a szerelem próbára teszi a türelmedet és az idegrendszeredet, és Oroszlánként önfegyelmet kell gyakorolnod, hogy ne rombolj le valamit. Ennek a szerelemnek egyik fontos feltétele az lesz, hogy megtanulod a szükséges helyet megadni a párodnak az életedben. Senki sem akar olyan valakivel együtt lenni, aki mellett úgy érzi, mintha csak hiánypótló lenne a másik életében.

Egyik kollégádat a személyed sokkal jobban érdekli, mint a tudásod és a munkabírásod. Te viszont tudod, hogy titokban mindkettőt értékeli. De mivel nemcsak vonzó vagy, hanem nagyon okos is, ez olyan összetétel, ami a legtöbb férfiban ellenérzést kelt. Ez a fiú viszont éppen azért csodál, mert mindkét jelzővel rendelkezel. Akkor miért kellene gátat szabnotok az érzelmeiteknek? Március vége és július eleje között mindketten sokkal nyakasabbak és függetlenebbek vagytok, semhogy beadnátok a derekatokat. Meg kéne tanulnod másként lezárni a vitákat, kibékülni, megbocsátani, baráti érzésekkel fordulni újra a másik felé. Nem lenne tisztességes, ha összekevernéd a munkát meg a magánéletet, vagy olyan szekér után futnál, mely egyértelműen nem akar felvenni. Ám ha a fickó túlságosan nyugtalan, és mással is viszonyt kezd, elkerülhetetlen a kapcsolat megváltozása, függetlenül attól, hogy ki a hibás.

Pár nélkül? Ha a fiúd nem lehet a legjobb barátod, gondolj arra, hogy a barátság mégis többet ér egy egyre jobban megkopó házasságnál. Ha gyakran összerúgod a port elviselhetetlen munkatársaiddal, valószínű, hogy úgy határozol, felmondasz. Képtelen lennél elviselni, ha munkaadód adná ki az utadat. Légy találékony és gyors, hogy alkalmazkodni tudj a hirtelen változásokhoz, a kivételes követelményekhez és az oktalan ügyintézőkhöz. Szeretnél végre végzettségednek megfelelő munkához jutni, és erre csak a partnered, aki sikeres vállalkozó, adhat lehetőséget. Keményen dolgozol, mindent elvégzel, lemondasz minden segítségről, csak hogy bebizonyítsd, milyen megbízható munkaerő vagy, csak hogy megértesd a pároddal, hogy ha az irodában erre képes vagy, milyen nélkülözhetetlen lehetsz törvényes hitvesként.

Párban? Mivel az év utolsó napjaiban akkor is kinyilvánítod a véleményedet, ha az éppen ellentétes a férjed felfogásával, házasságod két meglehetősen különös ember párkapcsolatának tűnik…

Hitelügyben legyél észnél, és ha felveszed a kesztyűt, amelyet az az alattomos kolléga vet oda neked a munkahelyeden, csak a jó hírednek ártasz. Ha egyik munkatársaddal kavarsz, légy résen, mert lejárathat a kollégáid előtt. Alaposan meg kell gondolnod, hogy megbocsáss-e. Épp ideje meglazítani néhány idejétmúlt kapcsolatot, de legalább az óévbúcsúztató előtt próbáld meg kiengesztelni partneredet ahelyett, hogy mindketten játsszátok a sértettet. Van még valami: a következő év boldog véget ér, ha ezentúl mindketten jegygyűrűt hordotok. Talán még abban is sikerül megegyeznetek, legyen-e rajta briliáns.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.