Erre mehet el a vagyonod - Egymondatos horoszkóp: November 30.

2016.november.30.

A Nyilasban lévő Hold együttállása a Szaturnusszal délelőtt arra figyelmeztet, hogy a tudatlanság vagyonokba kerülhet. Igyekezz kivédeni az izomhúzódást és a combnyaktörést, és kerüld a szélsőséges ügyeket és nézeteket! A barátságos Hold-Uránusz rezgések hatására a nap második felében felismered, hogy minél műveltebb és tanultabb vagy, annál egyedibb leszel. És ha széles körben igényelt jártasságnak vagy birtokosa, még magasabb lehet a fizetésed, ha a szakmai tudásoddal külföldön vállalsz munkát. Házimunka helyett töltsd idődet az ünnepi készülődéssel, ajándékvásárlással.

Kos (03. 21-04. 20.) Jól teszed, ha a mai napra időzíted utazásodat, és ha saját erkölcsi normáid vannak, sosem kell mástól kérdezned, mi a helyes út, amit követned kell.

Bika (04. 21-05. 20.) Amíg az energiák a cég átalakítását kísérő változtatásokban fecsérlődnek el, addig te a héttérben dolgozva szép eredményeket mutathatsz föl.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne várd el a társadtól, hogy eltartson téged, az egyedül élőknek viszont nagyon fontos kimozdulni otthonról, mert nem nélkülözhetik az emberi kapcsolatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha fontos neked az állásod, helyeseld főnököd döntését - miért ne szereznéd meg neki ezt az örömet, de a mai nap a narancsbőr kezelésére is kiválóan alkalmas.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gondolkodjatok el azon a pároddal, hogy a jövőtök része lesz-e a gyermekvállalás; ha gyermeket vállaltok, tudnotok kell, milyen kötelezettségekkel jár ez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a combjaidon vagy a popsidon van némi felesleged, ma mindenképpen dolgozz rajta, de ne hagyd, hogy rokonaid visszaéljenek bizonytalanságoddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hagyd, hogy előítéletek befolyásolják döntéseidet, de ha izgalmas szerelmi partneredben egyidejűleg barátra is találsz, akkor jó irányt vett a kapcsolatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amint felszámolod az anyagiak miatti aggodalmaidat, észre fogod venni az új lehetőségeket, és bevételeid növelésére ötletes módszerek jutnak eszedbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazások, kirándulások szervezésére, sportolásra az egyik legjobb nap a mai, de ha egy kapcsolatod kizárólag a szexen alapul, akkor ne számíts tartós kötelékre.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem kell az egyedüllétet kudarcnak megélned, és ha híve vagy egy életfilozófiának, akkor ennek megfelelően élj, ne pedig mások megtérítésével foglalkozz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy barátság a nap első felében kellemetlen fordulatot vehet, de jól értesz ahhoz, hogy váratlan ötleteddel egy már veszettnek látszó ügyet nyerővé alakítsál.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valamit elszúrtál, elemezd ki, mi ment rosszul, hogy ezt a hibát a jövőben elkerülhesd, de a nap második felében minden döntésed mintha arannyá változna.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod