Éves horoszkóp: a Bikákra pozitív változások várnak 2020-ban

2020.január.12.

Bika (április 21.–május 20.)

Óvatos vagy, ezért akkor érzed biztonságban magad, ha megvan a képességed és a megfelelő társad is arra, hogy eredményesen kielégítsd minden szükségletedet. Idén egy anyagilag biztos alapokon álló férjet keresel, olyat, aki gyakran utazik, aki egyszerre szerető, üzlettárs, tanácsadó, vagy aki külföldön él. Vagy olyasvalakit, aki külföldi munkavállalási engedélyt szerez számodra, és gyakran ki tud utaztatni. Ez az időszak egyébként új vállalkozások lehetőségét is ígéri, akár új fejezetet nyithatsz életedben.

Párod cégével, mellyel hosszú ideig vetélytársak voltatok, idén egyesült erővel készültök betörni a világpiacra, de ütni kell a vasat, amíg meleg. A két cég egybeolvadásról az esküvő napján születik megállapodás. Külfölddel kapcsolatos tranz-akción, közös befektetésen, házasságkötésen vagy örökségen keresztül érhet szerencse, de tartsd be a szabályokat a közlekedésben és az élet minden területén. Ha van valami, amit 2020-ban el kellene hagynod, az a komfortzónád. Engedd be életedbe a váratlant, az újdonságokat és a misztikust! Idén gyakran lesznek hivatalos külföldi vendégeid, akikről gondoskodnod kell. Szerencse, hogy még élvezed is az ilyesmit. Különben is csak akkor kapod meg a zsíros megbízásokat, ha elvállalod. Pár nélkül? A szerelmi életedben a jövő év elején várhatóan drasztikus változásokkal fogsz szembesülni. Bár utálod a változásokat, és inkább hűséges vagy a mindennapi rutinodhoz, ez a változás hosszú távon megváltoztatja az életedet.

A változások, amelyek 2020-ban várnak rád, nagyrészt pozitívak lesznek. Felvesznek az egyik legjobb hírű egyetemre, találkozni fogsz valakivel, aki stabilitást és jómódot hoz az életedbe, és ez a kapcsolat hosszú távra szól. Egy doktori disszertáció vagy államvizsga vitájából észrevétlen könnyedséggel evezel át pajzánabb vizekre. Megkezditek a nászutat, amely inkább üzleti út… Jobban örülnél, ha nem üzleti útról lenne szó, amikor igazi nászútra vágysz. Lehet, hogy a párodra, de az sem kizárt, hogy rád sikeres politikusi pályafutás vár. Egy politikusnak készülő nő élete azonban bizonyára sokkal zaklatottabb, mint másoké.

Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus

Ez a csillagjegyed szerint rád jellemző öltözködési stílus

Az év első felében vagy decemberben kiderülhet, hogy egészen más pályára készültél, azonban a körülményeid rákényszeríthetnek, hogy egy olyan lehetőséget ragadj meg, amire tulajdonképpen soha nem vágytál. Ha vonakodsz attól, hogy másképp közelíts bizonyos szakmai kihívásokhoz és kipróbálj valami újat, akkor az befolyásolja sikered lehetőségét.

Ha júliustól szingliként utazgatsz, fontos az óvatosság. Ha egy számodra ismeretlen területen vakációzol vagy tanulsz, ne kerülj olyan helyzetbe, amikor egyedül maradsz egy erőszakos ismeretlennel – borzasztó lenne, ha bevonszolna a barlangjába.

Ha nemet mondtál valami intim dologra, ne vond vissza a szavad! Tedd nyilván-valóvá, hogy nem hagyod rábeszélni magad olyan dolgokra, amelyeket nem akarsz megtenni.

Az előmeneteled az év végén gyorsan jöhet, váratlan kötelezettségeket hozhat, és talán egy teljesen új hivatást is.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban