Extra tipp mára: Közös pornófilmnézés este a pároddal - Egymondatos horoszkóp: Február 18.

2017.február.18.

A Skorpióban lévő Hold az esti órákig óva int attól, hogy hitelre vásárolj vagy nagyobb összegű kölcsönt vegyél fel, de ragaszkodj hozzá, hogy a párod akár többször is juttasson el az orgazmushoz – különféle módokon. Nyerő ötlet, ha autómosás után megfürösztöd a pasidat, és az ágyból néztek egy pornófilmet. Az esti órákban a Nyilas-Hold nem éppen jóindulatú fényszöget zár be a Halak-Nappal, s emiatt előfordulhat, hogy az esti programmal kapcsolatos terveid felborulóban vannak, a tervezett kiruccanás veszélybe kerülhet.

Kos (03. 2l-04. 20.) Hajtsd be kintlévőségeidet, szedd rendbe a cég könyvelését, iktasd be az erotikus élvezeteket a mai programba, de az esti órákban ne higgy mások becsületességében.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos ugyan a lelki vonzalom a kapcsolatodban, ám legalább olyan fontos az erotikus vonzerő jelenléte, de az esti órákban ne társíts érzelmeket a pénzügyekhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hasznos tudni, hogy a szex erősíti kismedencei izmaidat, de ne feledd, életed párja attól még nem kiállhatatlan alak, hogy nem a te szájízed szerint intézi a dolgokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Benne vagy a buliban, de a szexet kizárólag csak az érzelmekkel tudod elképzelni, este pedig hagyd, hogy érvényesüljön a munka és pihenés megfelelő egyensúlya.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kötelességed a családot megóvni minden bajtól, ám ez még nem ok arra, hogy mindenkinek parancsolgass, az esti órákban viszont profi módon flörtölhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hihetetlen, hogy szókimondásoddal micsoda sebészi pontossággal metszel egyenest a dolgok velejébe, de este ne akarj a mentőangyal szerepében tetszelegni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Előszeretettel keresed gazdag, hatalommal bíró emberek társaságát, talán még egy üzletembert is megajándékozol a kegyeiddel, ha megfelelő ajánlattal kecsegtet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma könnyen válhatsz tapintatlanná vagy kontrollmániássá, igyekezz elkerülni a vitás helyzeteket, de kiélheted a krimi és a thriller iránti érdeklődésedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pozitív gondolkodás elháríthatja bizalmatlanságodat, de az esti órákban ne fuss olyan pasi után, amelyik azt hiszi magáról, hogy minden nő megvész érte.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél a társad legjobb barátja, társaságodban adj jelzéseket, hogy jól érzed magad, de az esti órákban talán egyszerűbb szemet hunyni, mint kinyitni a szájadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha tehetsz valami hasznosat, nincsenek gátlásaid, hogy befolyásold kollégáidat és rokonaidat, de ne áruld el, mennyit keresel vagy mennyit fizettél valamiért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod elutazott, emlékeztetned kell őt a szerelmedre: csempéssz a csomagjába hasznos apróságokat, de az esti órákban nehogy megerőltesd a csípődet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján