Ez a 3 csillagjegy párkapcsolatban is tökéletes szövetséges

2020.július.7.

Nagyon jó randevúzni valakivel, aki a kezedet fogja, hozzábújhatsz és megoszthatod vele a kedvenc történeteidet, nem igaz? De találkoztál már azzal a személlyel, akiben bármikor feltétel nélkül megbízhatsz, minden helyzetben igazi szövetségesed? Aki minden erőfeszítésben osztozik veled, figyel arra, hogy te mit szeretnél, valóra váltja az álmaidat és nincs az a konfliktus, amit ne tudnátok együtt megoldani? Ha igen, akkor igazán szerencsés vagy, de ha még nem, akkor érdemes tudnod, hogy három csillagjegy szülöttére különösen igaz, hogy nemcsak barátként, de párként is remek szövetségesre lelhetsz benne.

Ez a 3 csillagjegy párkapcsolatban is tökéletes szövetséges
Fotó: Rexfeatures

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)
A szűz rendkívül intellektuális. Olykor úgy tűnik, mintha nem is lennének igazán érzései, de mihelyst elköteleződik, egy egész életen át számíthatsz rá, az érzései irántad pedig kristálytiszták. Jó szövetséges, hiszen ha éppen vizsgára készülsz, egész éjjel virraszt veled, hogy segítsen tanulni, nem számít, mennyi kávé, feketetea vagy energiaital kell hozzá. Mindig rábízhatod egy új bútor összeszerelését vagy a bevásárló listát, nem fog csalódást okozni. Emellett pedig rendkívül találékony, folyamatosan törekszik arra, hogy egy unalmas percetek se legyen, de az is biztos, hogy ha megnyerted a szívét, végig hűséges lesz hozzád.

Skorpió (október 23 – november 21)
A skorpió életében prioritást élveznek az érzései, és nem is törődik azzal, hogy mások mit gondolnak erről. Lehet, hogy nem ő a legromantikusabb partner, de mindig nyílt lapokkal játszik. Törekszik arra, hogy egyezség legyen a párkapcsolatotokban. Nem ragaszkodik hozzá, hogy minden összejövetelen együtt jelenjetek meg, és nem is ő lesz az, aki a közösségi oldalakon fogja tudatni a nagyvilággal, hogy együtt vagytok. Ha viszont szükséged van rá, melletted áll, meghallgat és segít bármiben, így kitűnő társad lehet.

Bak (december 22 – január 19)
A bak eléggé válogatós, de csak azért, hogy valóban olyan párt találjon, akivel hosszú távon el tudja képzelni a jövőjét. Miután úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, végtelenül hűséges és remek támogató a kapcsolatban. Megvédene bárkitől és bármitől, hiszen a legfontosabb számára az hogy veled minden rendben legyen, és az oldalán biztonságban érezd magad. Ha a bak a párod, biztos, hogy nem kell stresszesen élned, hiszen arra törekszik, hogy nyugodt és boldog környezetet teremtsen számodra.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!