Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség egy párkapcsolatban

2021.október.29.

Szeretetet nemcsak adni csodálatos érzés, hanem kapni is, amire mindannyian vágyunk. Azonban ahány ember, annyiféle szeretetnyelv – és megnyilvánulás létezik. Vannak, akiknek természetes, hogy harmóniában vannak önmagukkal, és jól ki tudják fejezni a pozitív érzelmeiket, míg másoknak ez meglehetősen nehezen vagy. Hogy te is a legszerethetőbb emberek közé tartozol-e, arra a csillagjegyed is hatással van, hiszen bizonyos alapvető jellemvonások nagy szerepet játszanak abban, hogy mennyire tudsz szeretni és hogyan kezeled azt, hogy milyen szeretve lenni.

Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség egy párkapcsolatban
Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség egy párkapcsolatban
Fotó: Rexfeatures

1. Bak

Túlzottan is sok időt szentelsz a munkádnak és a szakmai életednek, de ettől még rendkívül szenvedélyes ember vagy. Az erős akaratod hozzásegít ahhoz, hogy sikereket érj el a karrieredben, de néha elfelejted, hogy a saját magad által meghatározott prioritások gyakran boldogtalanná tesznek. Folyamatosan emlékeztesd magad arra, megfelelő mennyiségű együtt töltött minőségi idő kell ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön.

Jön a retrográd Mars és még drámaibb lesz, mint a retrográd Merkúr

Jön a retrográd Mars és még drámaibb lesz, mint a retrográd Merkúr2. Bika

Nagyon erős és intenzív a személyiséged. Folyamatosan kavarognak benned az érzések, és ha valaki megbánt, azt egyből a szívedre veszed. A makacsságod is megnehezíti a dolgod, de elismerésre méltó, hogy kitartó jellemed a hűségben is megnyilvánul. Ha igazán szerelmes vagy, akkor nem jöhet olyan nehézség, ami megingathatna abban, hogy kitarts a párod mellett.

3. Mérleg

Hihetetlenül empatikus vagy. Mások igényeit és vágyait mindig a sajátjaid elé helyezed, mert szeretnéd boldoggá tenni mindazokat, akik körbevesznek téged. Ezt pedig tökéletesen érzékelik is a szeretteid, amiért nagyon hálásak. Párkapcsolati téren is megmutatkozik, hogy mennyire szeretetteljes és megbízható vagy, ezért ha rád talál a szerelem, a partnered hamar biztos lesz benne, hogy hosszú távon akar tervezni veled.

4. Rák

Nagyon törődő személyiség vagy, akinek a szíve mindig tele van szeretettel és együttérzéssel. Bármit megtennél azért, hogy a szerelmed jól érezze magát, azonban ne feledd, hogy csak az érdemeli meg a szívedet, aki veled is kifogástalanul bánik.

5. Skorpió

Nagyon szenvedélyes és szerethető személyiség vagy, de nehezen tudsz megnyílni. Nagyon sok időre van szükséged ahhoz, hogy igazán megbízz valakiben, de ha ez megtörténik, akkor biztos lehet benne az illető, hogy őszintén szereted őt, és mindent megteszel azért, hogy a kapcsolatotok működjön.

Ez a munka passzol hozzád a horoszkópod szerint

Ez a munka passzol hozzád a horoszkópod szerint6. Halak

A legromantikusabb csillagjegy szülöttjeként arra törekszel egy párkapcsolatban, hogy a párod azt érezze, hogy minden veled töltött nap egy tündérmese. Minden formában szereted meglepni őt; kedves apró ajándékokkal és jóleső bókokkal folyamatosan emlékezteted a szíved választottját arra, hogy számodra valóban ő a legfontosabb.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját