Ez a nap a szerelemről szól - Egymondatos horoszkóp: március 22. péntek

2019.március.22.

A harmonikus Vízöntő-Vénusz és Nyilas-Jupiter rezgéseknek köszönhetően a hangulat ma szokatlanul oldott és bizakodó, pompás alkalom ez arra, hogy társasági összejövetelt tervezzünk. A szerelmesek közel kerülnek egymáshoz, keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél egy kis vakációzásra, esküvőre, eljegyzésre. A mai nap alkalmas időszak arra is, hogy megkérjünk egy jómódú személyiséget, hogy valamilyen ügyben segítsen nekünk. Ha őszinte szívvel kérünk szívességet valakitől, akit tisztelünk és becsülünk, akkor bizonyosan részesülni fogunk a támogatásában, és talán még valódi jóakaratot is kapunk. Peres eljárásokban valószínűleg a javunkra fognak dönteni. A barátságos rezgések anyagilag és érzelmileg egyaránt kedvező fordulatokról gondoskodnak.

Ez a nap a szerelemről szól - Egymondatos horoszkóp: március 22. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egyik ellenkező nemű barátodról kiderülhet, hogy hihetetlenül izgató; egy utazás felpezsdíthet, de a mai nap jogi és anyagi problémák tisztázására is alkalmas.

Bika (04. 21-05. 20.) Vállalkozóként jó kapcsolatban kell lenned a bankoddal; valaki, akivel szakmai vagy anyagi kapcsolatban állsz, üzleti érzékével ma meghódíthatja a szívedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Peres ügyben győzelem, külföldi vakációdon valaki elbűvölhet, és ha valóban megtetszett neked, még az sem kizárt, hogy hamarosan ideális házastársad lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Aki munkát keres, annak is sikerülhet ma elhelyezkednie, új feladatba vagy vállalkozásba foghatsz, sőt még a párodhoz is közelebb kerülhetsz a paplan alatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy üzleti vagy szakmai kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet - kiváló a nap eljegyzésre, kreatív tevékenységekre, vakáció megkezdésére.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénz- és ingatlanügyekben kedvező fejlemények: a mai csillagállás az anyagi elképzeléseidre és a lakásoddal kapcsolatos beruházásokra lesz kedvező hatással.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma bárkit bármire rábeszélhetsz, lecserélheted a járgányodat, felcsíphetsz egy jóképű vállalkozót, csak vigyázz, nehogy megajándékozzon egy kisbabával!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki fejőstehénnek nézhet, de ha szükséged van valamire, és a társad nem adja meg, akkor törődj bele, hogy nem akar téged anyagilag támogatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Együttműködési ajánlatod, önreklámod a legbefolyásosabb személyiségeket is kellemesen érinti, és ha állást keresel, jó benyomást tehetsz munkaadódra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha tiszteletben tartod munkaadód és párod elvárásait, valószínű, hogy ők is tekintettel lesznek rád, ezért derítsd ki elfogadhatatlan vagy elutasító viselkedésük okát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A barátok, protektorok ma sokkal segítőkészebbek a megszokottnál, támogatják céljaidat, de olyan kapcsolatra is szert tehetsz, amely a jövőben válhat hasznodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Csábító ajánlatot kaphatsz, cégedből pénzt remélhetsz, de ha szeretnél lefeküdni üzletfeleddel vagy főnököddel, várj addig, amíg a kapcsolatból szerelem lesz.

Ez is érdekelhet

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Monitor

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják