Ez a nap kedvező a romantikázásra - Egymondatos horoszkóp - november 10. csütörtök

2016.november.10.

Mivel a Hold még ma is az álmodozásra ösztönző Halakban jár, hallgass a megérzéseidre, de ne legyél túlzottan jóhiszemű. Kedvező nap romantikára, de azzal sem árt tisztában lenni, milyen jelentősége van az alkotó fantáziának, ha dolgoztatjuk. Az alkotókra és művészekre hatással lehet egy benyomás, amely megragadja képzeletüket. Legjobb időszak az úszásra, lábfürdőre és a benőtt köröm ápolására, de ne fogyassz alkoholt. Ha korpás a hajad, vagy hullik, hajmosás helyett menj inkább moziba vagy koncertre, és ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Fogyassz ma leveles zöldségeket, menj úszni, de ne hidd, hogy gyengeség lenne kimutatnod, mennyire sért valakinek a számító, anyagias viselkedése.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szerelmes leszel, gyakran csak partnered szükségleteire koncentrálsz, pedig döntéseidben ma inkább az eszedre, mint érzelmeidre kell támaszkodnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Itt az ideje, hogy leszokj a dohányzásról, és ha várakozásaid egy munka vagy üzlet tekintetében nem reálisak, annak csakis csalódás lehet a következménye.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne foglalkozz olyan feladattal, amelyben nem látsz fantáziát, de ha sugárzik belőled az élvezet és az érzékiség, akkor rengeteg támogatást kapsz a párodtól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem segítesz magadon azzal, ha tudomást sem veszel a tényekről, homokba dugod a fejedet, mint egy strucc; ha így teszel, könnyen kihasználhatóvá válsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnököd elvállalt helyetted egy munkát, melyet azonnal el kell készítened, és ha későn ész haza, előfordulhat, hogy partnered késégbe vonja a hűségedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma különösebb megerőltetés nélkül képes vagy elvégezni azokat a feladatokat, melyek kifogtak kollégáidon, vásárlásaid is elképzeléseid szerint alakulnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis szemfülesség sokat hozhat a konyhára, és ha kedvesed vagy gyermeked bátorítást vár tőled, akkor itt volna az ideje egy kiadós beszélgetésnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ügyelj rá, kinek mit mondasz, arra pedig különösen, hogy egy jelen nem lévő harmadik személyről vagy a főnöködről mit mesélsz, mert eltorzítva juthat a fülébe.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megolajozod a kerekeket, meglepve tapasztalod, hogy különleges ötleteidhez támogatókra találsz, partnered is együtt érez veled, és általában bíztat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Halaszd el a nagyfokú pontosságot igénylő munkákat, és ne próbáljon ingyenes tanácsadáshoz jutni valamilyen anyagi problémáddal kapcsolatban!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha megosztod a pároddal az álmaidat, megadod neki mindazt, ami jót tesz neki, s ezt keverd saját szükségleteiddel, ennek nem fog tudni ellenállni.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?