Ez a nap nem a spontán döntések ideje - Egymondatos horoszkóp: január 6. szerda

2021.január.6.

A mai nap legfontosabb asztrológiai eseménye a Mars jegyváltása: az esti órákban elhagyja a Kost és március 4-ig az anyagias Bika jegyén halad keresztül. Ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, hajlamos leszel pénzt felhalmozni, de szükséged lehet egy olyan társra, akivel nem csak a testi örömöknek hódolhatsz, hanem aki finanszírozza luxusigényeidet. A mai napot a Mérleg jegyében járó Holdnak köszönhetően harmónia, béke és egyetértés uralja. Mivel nem akarsz egyedül lenni, egyre több időt szeretnél a pároddal együtt eltölteni, de a házi béke és az ízléses otthoni környezet is alapvető szükséglet lesz számodra. A barátnőiddel megoszthatsz néhány divattippet vagy szépségápolási trükköt. A szinglik életében különösen fontos párkeresés, de mivel a Nap még a Bak jegyében jár, ez a nap nem a spontán döntések ideje.

Ez a nap nem a spontán döntések ideje - Egymondatos horoszkóp: január 6. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Közeli rokonaid alkalmasak arra, hogy olyasvalakivel ismertessenek meg, akivel tökéletesen összeilletek, de érzékeltesd vele, hogy nem vagy elérhetetlen.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyed tökéletes környezetet nyújthat jó ízlésed kifejezésére, de ne töprengj azon, vajon új állásodban képes leszel-e megfelelni munkaadód elvárásainak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szépítsd ki magad, táncolj, ne szalaszd el egy szórakoztató flört lehetőségét, de mivel ma mindenki sokat ad a külsőségekre, hozd ki magadból a legjobbat.

Rák (06. 22-07. 22.) Megvalósíthatod álmodat a saját otthonról és családról, de nem lehet olyan egyoldalú a rokonaiddal való kapcsolatod, hogy folyton te gondoskodj a többiekről!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szeretnéd jobban megismerni azt az érzést, és a saját bőrödön megtapasztalni, amiről a könyvek és a slágerek szólnak, ma ne szalaszd el a lehetőséget

Szűz (08. 24-09. 23.) Itt az ideje, hogy új ruhák, szépészeti termékek után nézz: ennek nem kell költséges vállalkozásnak lennie, hiszen vannak szezonvégi leértékelések is a világon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Élvezed, ha partnered körbehordoz és mutogat egy-egy egy céges rendezvényen, és még az sem zavar, ha emiatt gyakran kell megfelelő ruhákat vásárolnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elhagyott a humorod, és a biztonság kedvéért jobb kitérni az utadból, ma te leszel főnököd legmegfelelőbb áldozata: kivel szórakozzon, ha nem veled?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mozgósítsd a barátnőidet, hiszen ismerőseid között szinte mindig akad valaki, aki programokat szervez, így mindig van hová menned, ha kedvet érzel hozzá.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerinted a párodnak több megértést kellene tanúsítania a munkád iránt, neked viszont azt kell megértened, a harmónia és a béke nélkülözhetetlen érzelmi jólétéhez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha utaznod kell a munkád miatt, ügyelj rá, hogy csomagoláskor néhány finoman elegáns ruhadarabot hajtogass bele bőröndödbe – megéri a befektetést.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolatodban a kettőtök közti különbségek a pénzügyek terén kerülnek előtérbe, de ha egy kis luxusra vágysz, a pasid ma megoldja pénzeszsákja száját.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját