Ez a sorozatbeli nyomozó vagy a csillagjegyed alapján

2020.november.5.

Te is szereted a detektívfilmeket? Akkor most megtudhatod, hogy a csillagjegyed szerint melyik nyomozó lennél.

Ez a sorozatbeli nyomozó vagy a csillagjegyed alapján
Fotó: Profimedia

Vízöntő: Nate Lahey - Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

A Vízöntők ösztönös segítők, akik bármit megtennének egy barátért, szerettükért, de akár egy teljesen idegenért is. Mindig harcolnak az igazságért akár magukról, akár másról van szó. Nick Lahey se veled se nélküled kapcsolata Annaliese Keatinggel egyértelműen egy Vízöntőre utal. Nick mindig nagy határokat húz jó és rossz között és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jó oldalon maradjon, bármibe is kerül ez.

Halak: Holden Ford – MINDHUNTER – Mit rejt a gyilkos agya?

A Halak egy vízjegy, és a legtöbb ilyen jegyű ember nagyon gyengéd és bölcs. Ennek ellenére néha könyörtelenek tudnak lenni és jobban kijönnek azokkal az emberekkel, akik különböznek tőlük. Kíváncsi természettel rendelkeznek csakúgy, mint Holden Ford, aki azért keres rá sorozatgyilkosokra, hogy kielemezze és jobban megértse őket. Ezt sok Vízöntő nagyon érdekesnek találná.

Kos: Martin Hart – True Detective - A törvény nevében

A Kosok nagyon kiszámíthatatlanok tudnak lenni. Mindig látod az arcukon, hogy épp mit gondolnak valamiről, vagy milyen kedvük van. Emellett logikusan gondolkodnak és nagyon intelligensek. Csakúgy, mint Martin a sorozatban, a Kosok sem szeretik, ha nincsenek a középpontban. Nagyon jó vezetők és kiváló partnerek a megbízhatóságuk miatt akkor is, ha nem mindig hozzák a legjobb döntéseket a magánéletükben.

Bika: Olivia Benson - Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály

Türelmes, megbízható, gyakorlatias és felelősségteljes, ez mind a Bikára vall. Ezek mind olyan tulajdonságok, amiknek minden nyomozóban ott kell lennie, de az egyetlen akiben tényleg mindez megvan, az nem más, mint Olivia Benson az Esküdt ellenségekből. Kiáll magáért a férfiuralom alatt álló munkapiacon és ő az egyik legelismertebb nyomozó, mert ezt a bánásmódot követeli meg a személyisége a kollégáitól.

Ikrek: Rustin Cohle – True Detective - A törvény nevében

Az Ikrek szeretik és igénylik a tudást, így nem kell meglepődnöd ha egy könyvvel a kezében találod őt. Rustin Cohle, A törvény nevében első évadjban szintén nagyon sok könyvet olvas, ahonnan aztán meríti az ötleteit és információkat, amik segítenek neki. Mindezek ecsetelésével pedig teljesen kikészíti partnerét, Marty-t.

Rák: Jessica Fletcher – Gyilkos sorok

A Rák kitartó és állhatatos. Kreativitásuk is említésre méltó, de egy kicsit mindig gyanakvók, legyen szó bármilyen szituációról. Jessica Fletcher karaktere egy kicsit eltér a többitől, ugyanis ő egy író, aki mindig beleakad egy újabb bűnügyi helyszínbe és az irodalmi készségét használja, hogy megoldja, majd leírja a történeteket. Jessica nagyon sok mindenhez ért, de mindegyikhez csak felületesen és ettől is lesz ő egy igazi Rák.

Oroszlán: Jake Peralta – Brooklyn Nine-Nine

Egy igazi Oroszlán az, akiről egyből egy vicces történet vagy egy jó poén jut eszünkbe. Ők azok, akik a munkahelyen is a komikusok, ezért is biztos, hogy Jake Peralta egy igazi Oroszlán. Tudják, hogyan dobják fel a hangulatot, akkor is, ha komoly munkáról van szó, mert szerintük a meló is jobb, ha közben egy jót nevetünk. De át igazuk is van, nem?

Szűz: Sherlock Holmes – Sherlock

A Szűz csillagjeggyel rendelkezők mindig elemeznek valamit, és igazi különcök. Sherlock Holmes egyértelműen egy olyan személy, aki teljesen máshogy látja a világot, mint bárki más. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a részletekre maga körül és ezért is olyan jó nyomozó.

Mérleg: Frank Columbo – Columbo

Egy Mérleg számára teljesen lehetetlen elképzelni, hogy egy ügy igazságtalanul legyen lezárva. De, amiben az igazán jók az az, hogy bárkit rá tudnak venni arra, hogy megnyíljon nekik, ugyanis mindenféle szituációban könnyen és lazán mozognak. Frank Columbo is ugyanezt a hatást váltja ki az emberekből. Mint minden Mérleget, őt sem lehet alábecsülni.

Skorpió: Erin Lindsay – Chicago P.D.

A Skorpiók igaz barátok, mindig kiállnak a másik mellett. Erin Lindsay nemcsak hűséges, de leleményes, őszinte és mindig jól használja ki a veleszületett makacsságát. Mint minden Skorpió, Erin is mindig kideríti az igazságot és addig nem nyugszik, amíg meg nem találja azt.

Nyilas: Veronica Mars – Veronica Mars

Minden feladatot és teendőt élvezetesebbé tud tenni egy Nyilas. Emellett nagylelkűek és nagyon jó humorral rendelkeznek. Veronica Mars is egy ilyen karakter, aki minden bűnügyi ügy megoldása közben meg tud minket nevettetni, de attól sem fél, hogy kimondja, amit gondol.

Bak: Janice Moss – Barry

Egy Bak akkor érzi magát a legjobban, ha az ő kezében van az irányítás. Mivel nagyon fegyelmezettek, ezért jó vezetők is. Sokszor annyira egyenesek, hogy az már másoknak félelmetes tud lenni. Janice Moss is egy ilyen személyiség és minden kollégája tiszteletét elnyeri. Ettől függetlenül majdnem mindenbe bele tudnak kötni a Bakok és ez Janice-re is igaz.

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke