Ez a Taylor Swift szám illik hozzád a horoszkópod alapján

2019.december.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha ezt olvasod, akkor elég nagy valószínűséggel igazi Taylor Swift rajongó vagy, vagy csak imádod a horoszkópokat. Mindenesetre bármi is vezéreljen, most megtudhatod, hogy pontosan melyik az a Taylor Swift szám, ami a horoszkópodnak megfelelően a legjobban illik a személyiségedhez, amelyiknek az üzenete a legjobban átjön neked. És nem mellesleg tudod, hogy pontosan hol is helyezkedsz el a Swift-univerzumban.

Lássuk csak, melyik csillagjegyhez melyik Taylor Swift dal illik a legjobban:


Kos
A Kosok minden érzésüket, kapcsolatukat teljes szívükkel megélik, rendkívül szenvedélyesek az élet minden terén. A Red pontosan arról szól, hogy az érzelmek milyen erősek, és ezeket a Kosok hogy át tudják élni, mindig teljesen, soha nem csak félig.

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Bika

A Bikák nagyon családcentrikusok, ugyanakkor elég fafejüek is és nehezen nyílnak meg az új emberek előtt. Azok a problémák egy kapcsolatban, amik a végén a bizalomnak és a szeretetnek köszönhetően megoldódnak pont a Bikák hozzáállását tükrözik a hasonló helyzetekhez.

Ikrek
Az Ikrek azok az emberek, akik könnyedén mozognak a különböző baráti társágok között, mindenkivel megtalálják a megfelelő hangsúlyt, a 22 gyakorlatilag a himnuszuk lehetne, hiszen a nyitott, extrovertált, könnyed emberekről szól.

Rák
Érzelmes, együttérző, és néha bizonytalan, minden Ráknak rajta kellene lennie a Shake It Offnak a edzős playlistjén, hogy megtanulják könnyedén elengedni azokat a dolgokat, amik nem építőek számukra.

Oroszlán
Az Oroszlánok született vezéregyéniségek, és nem érdekli őket, ha mások ítélkeznek felettük. A Blank Space nemcsak a drámai, tüzes oldalukhoz szól, hanem a humoros, irónikus énjüket is megszólítja.

Szűz
A kedves, praktikus Szüzek azonnal átérzik majd az All Too Well dalszövegét, hiszen erre a csillagjegyre jellemző, hogy elvesz a részletekben és sokat mereng a múltbéli párkapcsolatain.

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Mérleg
A Mérleg nyugodalmas, békeszerető csillagjegy, amelyik sem az életében, sem a kapcsolataiban nem szereti a változásokat. Ennek a jegynek a szülöttjei őszinték, nyitottak, odaadók és ezt várják el a partnerüktől is. Az Out of the Woods egy olyan kapcsolatról szól, amiben döntés előtt állnak a felek, ez a fajta érzelmi labilitás nagyon is felkavaró a Mérlegek számára.

Skorpió
A Skorpiók nagyszerű vezéregyéniségek a szenvedélyes, céltudatos mivoltuk miatt, viszont nem bíznak meg másokban túl könnyen és sokszor túlzásokba esnek. Az őszinteséget és az igazságosságot várják el minden helyzetben, azt a dühöt pedig, amit akkor éreznek, ha valaki ezt a bizalmat összetöri, a Bad Blood jól összefoglalja.

Nyilas
A Nyilas kíváncsi, gondolkodó, és képes úgy visszatekinteni a múltba, hogy ne vegyen mindent magára, a Nyilas szellemét nagyon jól megragadja a Wildest Dreams.

Bak
A Bakok egy egész életen át képesek elköteleződni egy partner mellett. Kívülről úgy tűnhet, hogy mindent túl analizálnak és nagyon praktikusan gondolkodnak, ez jól is jön számukra a munkahelyükön, de mély és erős érzelmeik vannak közben. Pont ezt a fajta a szerelmet adja vissza az Ours, főleg a végén.

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Vízöntő
Független, visszahúzódó, a Vízöntő a hosszútávú kapcsolatokat keresi, amiben a partnerével hosszas, érdekes beszélgetéseket tud folytatni. A Begin Again egy visszafogott dal arról, milyen megtalálni pont egy ilyen kapcsolatot, és a videoklip párizsias hangulata pontosan illik a Vízöntők személyiségéhez is.

Halak
A Long Live egy kevésbé ismert dala Taylor Swiftnek, még a karrierje kezdetéről, ami tökéletesen leírja a Halak intenzív lojalitását a barátaik és családjuk iránt. Ugyanakkor az erős fantáziájukat is megjeleníti jól ez a dal, és a vágyukat, hogy a kreatív törekvéseikért emlékezzenek rájuk.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője