Ez az év legerőteljesebb teliholdja és 3 dologra figyelmeztet most

2020.augusztus.3.

Az égbolt együttállásai segítik, hogy kedvezően alakuljanak a dolgaink, de csak akkor, ha képesek leszünk szembenézni a nehézségekkel és kiállunk magunkért.

Ez az év legerőteljesebb teliholdja és 3 dologra figyelmeztet most
Fotó: Getty Images

A Hold a Vízöntőben áll, amiről tudjuk, hogy az együttműködés, a társas kapcsolatok fontos támogatója. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, jónéhány bolygó állása bezavar az idillbe, de még így is komoly fejlődési potenciállal rendelkezik a mostani telihold.

Összeszedtünk 3 fontos dolgot, amit az év egyik legerőteljesebb hatású teliholdja kínál most fel. Ne feledd, a döntés mindig a te kezedben van, a csillagok csak támogatni tudnak az utadon, de az, hogy mihez fogsz kezdeni az energiával, rajtad áll.

Állj ki magadért!

A Vízöntő-Hold feltartott ujjal figyelmeztet rá, hogy ne hagyd magad, különösen igaz ez, a nő-férfi kapcsolatokban. Nem túlzás, hogy egyenrangúságot követelj, nem túlzás, mert ez lenne a természetes. A mostani telihold arra buzdít, hogy ne engedj az elnyomásnak, most itt van az ideje, hogy sarkadra állj!

Mit ígérnek a csillagok augusztusra? Itt a nagy havi horoszkópod

Mit ígérnek a csillagok augusztusra? Itt a nagy havi horoszkópod

Legyél kész a változásra

A robbanékony Uránusz a Bikában tartózkodik, ez ideális, hiszen az egyik legstabilabb csillagjegy képes visszafogni a "leglármásabb" bolygót. Azonban a kölcsönhatás visszafelé is működik. Az Uránusz újra, változásra törekvése nem feltétlenül romboló. A Bika kénytelen engedni a változásnak, mert a változás is fontos része az életnek, hiába ragaszkodnánk az állandósághoz, az nem mutat előre. Most arra nyílik lehetőség, hogy megbarátkozz a változásokkal, elfogadd a szükségességét is elindulj előre!

A tisztító levegővételre szükséged van

Ebben az időszakban könnyen lehet, hogy túlságosan zavarosnak, hektikusnak látod az életedet, lehet, hogy el vagy maradva kötelezettségekkel, időhiányban szenvedsz. Nem az a jó megoldás, ha kapkodni kezdel, most van itt az idő, hogy egy pillanatra elengedj mindent nyomasztó kötelességet, vegyél egy jó nagy, mély és friss levegőt, lassan fújd ki, és hagyj időt arra, hogy egy picit (legalább fejben) eltávolodj a zűrzavartól, hogy kiürítsd a fejed, hogy aztán újrarendezett gondolatokkal folytasd, és megküzdj a kötelességeiddel. A kitartásod most aranyat ér!

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke