Ez egy haragos nap, jobb lesz vigyázni! - Egymondatos horoszkóp - október 19. szerda

2016.október.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mars és a Plútó együttállása a Bakban felszínre hozza az agresszív hajlamokat és konfrontálódnunk kell olyan témákkal, mint amilyen a halál, a hatalom, az erőszak és a szex. Ez a meglehetősen baljós hírű aspektus fokozza a konfliktusok és hatalmi harcok kialakulásának veszélyét. Ám ha energiánkat és szellemi képességeinket konstruktív módon használjuk fel, most nagy dolgokat vihetünk végbe, különösen, ha valaminek a megváltoztatásáról van szó. Kerüljük a veszélyes környékeket, nehogy erőszak vagy bűncselekmény áldozatává váljunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Maradj ki a hatalmi harcokból, kerüld el a nyílt ütközéseket főnököddel, és amennyiben a munkahelyeden kívánsz meg valakit, vedd figyelembe a cég előírásait!

Bika (04. 21-05. 20.) Akár a párkapcsolatodról, akár politikáról van szó, ne ítélkezz, és szokj le arról, hogy dühvel vagy erőszakkal reagálj olyan dolgokra, melyek nem tetszenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, ne vegyél fel kölcsönt, és ne próbálj meg egy olyan kapcsolatot feltüzelni, mely pusztán a szexen vagy a pénzen alapul!

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered vagy főnököd hatalmi sakkhúzásai megkeseríthetik az életedet, és ha egy kapcsolat egyre több megaláztatás forrása, akkor ki kell lépned belőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha el akarod kerülni a nyílt összeütközést egy erőszakos rokonnal vagy kollégával, akkor lépéseket kell tenned a megakadályozására: tarts távolságot tőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vigyázz, mert a hatalom, az ellenőrzés és irányítás vágya betolakszik a szerelmi fészekbe; nem árt tudni, hogy a szeretkezéshez mindkét fél egyetértése kell.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyelj fokozottan lakásod biztonságára, és igyekezz megelőzni egy fenyegető válságot, amely otthonoddal, partnereddel vagy az anyagiakkal kapcsolatos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki gorombáskodik veled, nem megfelelő viselkedés, hogy az öklödet használod: ha az eszedet veszed igénybe, nem lesz szükséged arra, hogy támadj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Változhat a jövedelmed, a pénzért keményen meg kell küzdened; óvakodj a túlköltekezéstől, hogy a pénzügyi túlkapások miatti válsághelyzetet elkerülhesd.

Bak (12. 22-01. 20.) Tudod, miként kell a hatalmat használni; az emberek szívesen támaszkodnak rád, hogy helyettük "ringbe szállj", de a hatalmi harcokból jobb kimaradnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Balsejtelmeid nem hagynak nyugodni, minden mögött valami csapdát sejtesz, de aki sokszor megégette már magát, érthető, ha bizalmatlan lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Olyan feladatban tűnsz ki, ahol szervezeti keretek között kell emberek élére állnod, de a sikered attól függ, hogyan tudod összehangolni egy csoport tevékenységét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője