Ez egy kiváló időpont új tanulmányok megkezdéséhez - Egymondatos horoszkóp: Március 21.

2020.március.22.

A mai nap legfontosabb eseménye a Szaturnusz belépése a Vízöntő jegyébe, ahol július elejéig tesz rövidebb látogatást. A barátságok, az együttműködés és a csapatmunka fontos szerepet kap életedben, de ne hidd, hogy egy szervezetben vagy csapatban elveszíted az egyéniségedet. A Merkúr februártól már harmadszor zár be harmonikus fényszöget az Uránusszal: ha kitalálsz valamit és előállsz egy merész, szokatlan ötlettel, gyorsabban leszel gazdag. Ez egy kiváló időpont új tanulmányok megkezdéséhez, új kommunikációs módszerek elsajátításához, hiszen az új elgondolásokat úgy szívod magadba, mint szivacs a vizet. Szörfözz és ismerkedj a neten, csillogtasd meg humorodat, és vegyél részt felvillanyozó beszélgetéseken!

Kos (03. 21-04. 20.) Ma történik valami, ami befolyásolja munkádat és anyagi helyzetedet: barát vagy rokon váratlan megbízáshoz juttathat vagy új bevételi forrásokat fedezhetsz fel.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy pénzügyi ajánlat vagy baráti támogatás megszünteti anyagi gondjaidat, de ki kel lépned a komfortzónádból - gyorsan kell döntened bizonyos dolgokban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rossz helyzetfelismerésednek, figyelmetlenségednek kellemetlen következménye lehet, de remélhetőleg helyén van az eszed, kiszúrod, ha valaki át akar vágni.

Rák (06. 22-07. 22.) Tanulmányaidban, üzleti ügyeidben új lehetőségek: merj változtatni, mert megéri, és ha összefogsz üzleti partnereddel, a nap meglepő eredményekkel zárulhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénz- és állásügyekben pompás kilátások, de alaposan ellenőrizd a mostanában kapott ajánlatokat, vizsgáld át a dolgokat, mielőtt elköteleznéd magad!

Szűz (08. 24-09. 23.) Azt mondd, ami először az eszedbe jut, ne hagyd magad eltántorítani eredeti elképzeléseidtől - párkapcsolatodban jól működik a kommunikáció hídépítő funkciója.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jó volna, ha egy kis változást vinnél a munkádba, de az idő ara is jó, hogy új vállalkozásba fogj, még akkor is, ha az induló tőkét a kedvesedtől kell összeszedned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az Internet randevú-oldalán ma rábukkanhatsz valakire, de ne vedd biztosra, hogy szabad - váratlan üzleti sikered rendbe hozhatja családi kapcsolataidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nehezen és rosszul viseled, amikor kihasználnak, vagy válaszút elé állítanak a munkahelyeden és a családban, új játékszabályokat kell érvénybe léptetned.

Bak (12. 22-01. 20.) Jobb napot keresve sem találhatnál vállalkozásokra, állásvadászatra, befektetésekre, sőt szerencsejátékokra – a neten megismert pasival is remek párost alkottok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap alkalmas fontos javak megszerzésére, de fennáll a veszély, hogy több pénz elköltésére vagy hajlamos, mint amennyivel pillanatnyilag rendelkezel.

Halak (02. 20-03. 20.) Önállósodási törekvéseidet siker koronázza, váratlan találkozás vagy értesülés tart izgalomban, s megnyerheted elképzeléseidnek azokat, akikre szükséged van.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: az Oroszlánok sikeresek karrierjükben, a Bika életre szóló kapcsolatot köthet

Napi horoszkóp: az Oroszlánok sikeresek karrierjükben, a Bika életre szóló kapcsolatot köthet

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?