Ez lesz 2021 legjobb napja számodra a horoszkóp szerint

2021.március.28.

A 2020-as asztrológiai káoszt követően 2021 sokkal több pozitívumot tartogat minden csillagjegy számára. Sőt, lesz egy olyan nap, ami ígéretük szerint biztos, hogy számodra is nemcsak hogy kedvező, de egyenesen a legjobb lesz az idei évben. Ha úgy érzed, hogy fáradt, leterhelt vagy kedvtelen vagy, akkor is légy erős, hiszen nemsokára a te napod is elérkezik! Na de hogy pontosan mikor, azt elárulja a horoszkópod!

Kos (03. 21-04. 20.): április 15.

Április 15-én lehetőséged nyílik rátalálni egy olyan új készségre, hobbira vagy partnerségre, amely nagy hatással lehet a karrieredre. Érdemes azonban észben tartanod, hogy az igaz barátaidra az év minden napján számíthatsz, ha pedig megtalálod a számodra legideálisabb üzlettársakat, akkor még a legmerészebb álmaidat is képes lehetsz valóra váltani.

Bika (04. 21-05. 20.): május 8.

Szereted, ha dúskálhatsz az anyagi javakban, május 8. pedig tökéletes nap lesz arra, hogy élvezkedj mindabban, amit megvehetsz. Biztos lehetsz benne, hogy egy pihe-puha ágy, egy ízletes, minőségi pezsgő, néhány illatgyertya és a kedvenc fogásaid házhoz rendelve minden gondodat elfeledtetik majd.

Ikrek (05. 21-06. 21.): május 28.

Bárhogy is álljon a helyzet a világban, május 28-át töltsd azokkal, akiket igazán szeretsz, és élvezd az életet. Ez a nap tökéletes arra, hogy összejövetelt szervezz a barátaiddal, tegyél egy hatalmas shoppingkörutat, vagy megnézd a számodra legkedvesebb filmeket.

Rák (06. 22-07. 22.): június 23.

Bármennyire is szeretsz otthon lenni, néha nem árt, ha kimozdulsz! Idén június 23-a a legideálisabb nap erre. Látogass el egy olyan helyre, amivel már régóta szemezgetsz, vagy vesd bele magad egy igazán izgalmas kalandba. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megbánni, ha végre kilépsz a komfortzónádból.

Oroszlán (07. 23-08. 23): július 13.

Július 13.: ideális nap arra, hogy véghezvigyél valami varázslatosat, szórakoztatós és szívből jövőt. Ezen a napon egy percig se fogd vissza az érzéseidet, és engedd meg magadnak, hogy a szerelmi életedben is ízig-vérig kiteljesedj.

Szűz (08. 24-09. 23.): augusztus 18.

Augusztus 18. lesz az idei évedben a legjobb, mert ekkorra végre valóban tudatosul benned, hogy hol a helyed az életben. Rájössz, hogy kik azok az emberek, akik valóban megérdemlik a bizalmadat és a barátságodat, és arról is megbizonyosodsz, hogy nincs okod kételkedni önmagadban.

Mérleg (09. 24-10. 23.): szeptember 6.

Igazi romantikus típus lévén minden percét élvezni fogod, hogy szeptember 6-án tényleg maximálisan a vágyad követésével foglalkozhatsz. Ne riadj vissza a flörtöléstől vagy egy váratlanul jött randi lehetőségétől, hiszen ezen a napon biztosan neked kedvez majd a szerencse. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szánd ezt a napot arra, hogy maximálisan kényezteted a partneredet. Hidd el, hálás lesz érte!

Skorpió (10. 24-11. 22.): november 18.

November 18. tökéletes nap lesz arra, hogy kiéld az erotikus vágyaidat. Ha van partnered, akkor töltsd vele az egész napot, ha pedig nincs, akkor tökéletes az időzítés arra, hogy komolyan belekezdj az ismerkedésbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.): május 14.

Az egyébként is legfőbb erényeid közé tartozó magabiztosságod és optimizmusod május 14-én határtalan lesz, az élénk természeteddel pedig mások napját is feldobhatod. Nincs más dolgod ezen a napon, mint hogy pihenj, szórakozz, és élvezd az élet adta lehetőségeket!

Bak (12. 22-01. 20.): augusztus 23.

Augusztus 23-án végre beérik a gyümölcse annak a sok erőfeszítésnek, amit azért tettél, hogy látványos sikereket érj el a karrieredben. Ne feledd viszont, hogy a lelki egészséged érdekében addig is határozottnak és bátornak kell maradnod, hiszen ha érzelmileg instabil vagy, akkor a szakmai sikereidet sem élvezheted majd igazán.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): november 29.

A környezetedben élők jól tudják, hogy bármikor képes vagy előrukkolni a ragyogó ötleteiddel, de ezen a napon a szavaidat igazi varázserő fogja áthatni, ezért fontos, hogy hangosan és büszkén kifejezd a gondolataidat. Biztos lehetsz benne, hogy a barátaid és a kollégáid isszák majd a szavaidat, és valóban hálásak lesznek azért, hogy feltétel nélkül számíthatnak rád.

Halak (02. 20-03. 20.): 2021. június 3.

Június 3. igazán a te napod lesz, hiszen a számodra valóban fontos dolgokról, a szerelemről, a szerencséről és a romantikáról fog szólni. Mindenkihez lesz egy jó szavad, de ami igazán lényeges, hogy ezen a napon halmozd el minden jóval azt, aki legközelebb áll a szívedhez, és biztos lehetsz benne, hogy te sem szenvedsz majd hiányt semmiben.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.