Ezek a Bika jegyűek kristályai

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Ezek a Bika jegyűek kristályai
Ezek a Bika jegyűek kristályai
Fotó: Gettyimages.com

Mivel a május, június, július a kristályok hónapja, illetve egyesével megnézzük melyik jegynek mik a legjellemzőbb tulajdonságai és a hozzá tartozó kristályok, így el is érkeztünk a Bika minőség köveihez. Volt már szó magáról a jegyről, ha nem olvastátok a cikket, akkor azt itt tudjatok pótolni, ma pedig az ehhez az energiához tartozó kristályokat fogjuk átnézni.

Lássuk tehát a Bika jegy kristályait:

Topáz

Gyengéd empatikus kő és segít fátylat borítani a múltra, ez pedig a Bikának nagy problémája, a múltban ragadás és az ahhoz való ragaszkodás. Segíti azt a képességünket, hogy inkább csak legyünk elvárások nélkül és ne tegyünk semmit, hiszen nem kell mindig aktívnak lenni, erről szól maga jegy is. Művészeknek nagyon hasznos, mert segíti a problémamegoldást és a kreatív energia feltörését.

Fekete spinell

Rávilágít az anyagi problémákra és segít megoldani azokat. Földel és kitartást biztosít a számunkra. Ezt inkább Bika Naphoz javaslom.

Smaragd

Segít elindítani a folyamatokat és türelmet is ad hozzájuk, megerősíti az életkedvet, illetve nagyon jó hatással van ránk, ha egy közösségben kell együtt működnünk. Ezt akkor javaslom, ha a Bika csoport energiájával szeretnénk dolgozni.

Kianit

A szónokok köve, segít kifejezni a gondolatainkat és elűzi a stresszt beszéd közben. A Bika típusnak lehetnek problémái a beszéddel, így fontos helyzetekben, amikor sok múlik azon, hogy mit fog mondani igazán jól jöhet.

Melyik kristályt válaszd? Az asztrológus elárulja

Kunzit

Az univerzális szeretet áramoltatásában segít, és az érzelmeink kifejezésében. Javítja a kreativitást, önvizsgálatra ösztönöz és arra, hogy elgondolkozzunk a segítő szándékú kritikán.

Malachit

Ezzel a kővel nehéz dolgozni és azoknak javaslom, akik már gyakorlottak a kristályművészetben. A Malachit nagyon erős, az új évezred egyik legfontosabb kövének tartják, ami még mindig nem viseli a végleges formáját. A változás köve, ami könyörtelenül rávilágít, hogy mi akadályozza a spirituális fejlődésünket. Porrá zúzza a nem kívánatos kötéseket és az idejét múlt mintákat.

Rózsakvarc

A szerelem, a szeretet, a kapcsolódás köve, illetve fejleszti a fogékonyságot a szépségre. Tehát minden, ami Bika.

Rodonit

Megsemmisíti a múltból származó érzelmi sebeket, amiket magunkkal cipelünk. Elősegíti a megbocsátást, és segít leküzdeni a harag és sértettség érzését. Remek kő azoknak, akik folyton kivetítik a problémáikat a világra.

Szelenit

Ezt kimondottan a Bika Aszcendensre vagy Holdra javaslom, ugyanis segít összehangolódni a magasabb világokkal. Ha túlságosan leföldelve érezzük magunkat és szeretnénk jobb megérzéseket, illetve erősebb intuíciót, akkor a szelenit páratlanul jótékonyan hat a felettesebb énünkkel való kapcsolódásra.

Tigrisszem

Ezt megint Bika Napjegyhez javaslom, ugyanis földeli az akaratot és megkönnyíti annak a megnyilvánulását. Rendbe hozza az önértékelési zavarokat és feloldja a blokkolt kreativitást. Segít felismerni a tehetséget és a képességet magunkban, illetve rávilágít a hibákra is.

Íme minden, amit tudnod kell a Bika jegyről!

Ez is érdekelhet

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően