Íme minden, amit tudnod kell a Bika jegyről!

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Íme minden, amit tudnod kell a Bika jegyről!
Íme minden, amit tudnod kell a Bika jegyről!
Fotó: Gettyimages.com

Múlt héten elkezdtem egy sorozatot, ami a jegyeket mutatja be egyesével, ha lemaradtál róla, akkor olvasd el a Kos leírását vagy nézd meg az erről szóló TikTok videómat a @glamourhungary oldalán!

De robogjunk is tovább az állatövön, és ma nézzük meg a Bikát. Ahhoz, hogy megértsük ezt a jegyet, rá kell jönnünk, hogy mit kezdett el unni a lélek a Kosban és mi lesz rá a válaszreakció. Mint említettem, a Kos hihetetlen pörgős, aktív és kapkodó energia, nem igazán a kitartásáról ismert. Biztos mindenki szalasztott már el dolgokat azért, mert nem tudta kivárni a végét, vagy nem tudott bele elég energiát fektetni. Elég rossz érzés, mikor tudod, hogy mi lehetett volna, de te hamarabb adtad fel.

Ha ebbe az energiába bele tudjuk helyezni magunkat akkor rögtön meg is értjük, hogy mi a Bika legnagyobb előnye: a kitartása. Akkor se adja fel, ha már rég nem azt kéne csinálnia, már rég valami újba kéne belekezdenie, ő akkor is ragaszkodik makacsul. Az egyik legkonokabb jegy, próbálja csak meg valaki kibillenteni a bekötözött gondolataiból.

Az eleme a föld, a minősége pedig fix, tehát stabil, véghez viszi az akaratát. Ez a jegy szól a legjobban a földi lét élvezetéről, hiszen, ha a Kosban jött le a lélek ide közénk, akkor a Bikában dönti el, hogy itt is marad. Ilyenkor a legszebb a természet és pont ezt szereti a Bika is. A szép és értékes dolgokat. Óriási kreatív teremtő energiája van, ami vagy a művészetekben vagy a pénzszektorban tud a legjobban érvényesülni.

A maradék fontos tulajdonságát könnyen megértjük, ha elképzeljük magát az állatot. Hogy is élnek a Bikák? Csoportban. Hogy is mozog a Bika? Lassan. Ennek a jegynek rendkívül fontos a szerettei közelsége, és a semminek nem elkapkodása. Ha Bika Napunk van, akkor mi az életet jöttünk élvezni (gyakran látok ilyet nehéz, embert próbáló inkarnációk után), a kreatív energiáinkat jöttünk csillogtatni és általában véve valami újat szeretnénk létrehozni a fizikai síkon. Amire viszont vigyázzunk: hogy fix jegy lévén kicsit túlságosan bele tud ragadni a saját elképzeléseibe, néha hallgassunk a barátainkra és tanuljunk meg irányt változtatni.

Alacsony megélése: a világ azon milliárdosai például, akik már régen nem tudják elkölteni a pénzüket 10 generáció alatt sem, mégis csak gyűjtik-gyűjtik, mintha nem lenne holnap és rá se hederítenek, hogy a multijaik mit tesznek a földdel. Csak az számít nekik, hogy minél több több és több legyen és ők maximálisan kiélvezhessenek mindent.

Magas megélésben: A zenészek, a festők, a divattervezők. Vagy az a típusú családanya, akinek már kész kis osztálya van otthon. De igazából bárki, aki a fizikai síkon maradandó szép, kedves dolgot alkot, amivel nem teszi tönkre mások életét.

Nézd meg a Bika jegy bemutatásáról szóló videómat a @glamourhungary TikTok oldalán!

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex