Ezen a napon végre előreléphetsz - Egymondatos horoszkóp - április 24. kedd

2018.április.24.

A Bak jegyében tartózkodó Mars barátságos fényszöge a Jupiterrel kedvez a konfliktusok feloldásának, mások ösztönzésének, az együttműködésnek és a kockázatvállalásnak. Megéri időt és energiát áldozni vállalkozásodra és karriereddel kapcsolatos terveid megvalósítására. Ez a fényszög szakmai anyagi, hatósági és jogi ügyekben is jelentős sikerekkel kecsegtet. Bármely ilyenkor beindított vállalkozás hasznot hozhat, de sportolásra, erőnléted fokozására, testedzésre is kiváló alkalom adódik. Ha kiéheztél a szexre, szabadulj ki merev munkarendedből kapcsolatotok felpezsdítése érdekében.

Kos (03. 21-04. 20.) Mindenhonnan gyűjtsd be az ajánlatokat: munkádban és vállalkozásodban felpörögnek az események, s ha hitelre van szükséged, most kell kérned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha volt is némi ellentéted a pároddal vagy üzletfeleiddel, akkor most sikerül közös nevezőre jutnotok anyagi kérdésekben, s jogi ismereteidet is kamatoztathatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyél hálás, ha párod vagy barátaid felajánlják, hogy szállj be vállalkozásukba, de merj alkudozni és tanuld meg, hogyan lehet elérni a legnagyobb hasznot.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel mindenki a kompromisszumok emberének tart, bebizonyíthatod, hogy tudsz bánni a pároddal és munkahelyi főnököddel is, de tisztázd, hogy te mit akarsz!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma lelkesíthetsz másokat, munkahelyeden is tető alá hozol valamit, ráadásul meg vagy győződve róla, hogy a párodnál és otthon is eléred azt, amit elképzeltél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sikert sikerre halmozol, üzletfeleid kedvelnek korrektségedért, és ha ez a Bak vagy Skorpió hazavisz a járgányán, biztosan rá tudod beszélni, hogy feljöjjön hozzád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Energiád a bevételnövelésére irányul, s talán a reméltnél is szerencsésebb megoldást kínál lakáscserédben vagy –vásárlásodban egy pompás ajánlat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha vállalsz némi kockázatot a munkádban, dőlni fog hozzád a pénz, újonnan kibontakozó ismeretségeid pedig előnyös szakmai és üzleti lehetőségeket tárnak fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem megfelelő dolgot kockáztatsz, nem megfelelő helyen, és ha az anyagiakat illetően kedveseddel sem vallotok azonos nézeteket, viharos lesz a kapcsolatotok.

Bak (12. 22-01. 20.) Amibe belefogsz, az biztos sikerül, irigylésre méltó helyzetben vagy: befolyásos pártfogót tudhatsz magad mellett, sőt még családi problémáiddal is megbirkózol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Leszerelheted ellenfeledet, s ha a pályádon szeretnél előbbre jutni, erre is jó alkalom kínálkozik: egy új ajánlat révén talán még anyagi gondjaid is megoldódnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha lázba jössz egy külföldi állásajánlat, egy előnyös szövetség vagy közös üzlethálózat gondolatától, barátaidnak is az a véleménye, hogy sikerre viszed az ügyet.

Ez is érdekelhet

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz