Ezen a területen leszünk boldogok az asztrológia szerint

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Ezen a területen leszünk boldogok az asztrológia szerint
Ezen a területen leszünk boldogok az asztrológia szerint
Fotó: Gettyimages.com

Két hete már tisztáztuk, hogy a numerológia szerint mi a legnagyobb eszközünk az élethez. Ez a szám mindenképpen megnyilvánul a személyiségünkben, tehát a hármas karakter biztos, hogy jól fog kommunikálni, a négyes pedig szeretni fog gondoskodni valamiről vagy valakiről.

Viszont van egy épp ennyire fontos szám, ami egyáltalán nem biztos, hogy ilyen egyértelműen kifejezésre juttatja önmagát, mégpedig a sors számunk. Ez az-az út, amit eredetileg jöttünk betölteni. Ha ezt csináljuk, akkor a terv szerint haladunk, boldogok leszünk és egészségesek. Erre mondják, hogy jó úton jár valaki.

Na de hogy is kapjuk meg ezt a számot? Mi sem egyszerűbb, mint fogjuk a születési dátumunk összes számát és összeadjuk. Például, ha valaki 1995. 11. 27-én született, akkor 1+9+9+5+1+1+2+7=35, 3+5=8, vagy ha 1978. 3. 15-én akkor 1+9+7+8+3+1+5=34, 3+4=7.

Viszont sajnos az emberek többsége nem azt a munkát választja hivatásának, ami a sorsa lenne, hiszen rengeteg eltérítő tényezővel kell számolni már kiskorunk óta és a numerológia az én olvasatomban kicsit ezen szeretne változtatni.

Szóval, ha kiszámoltuk, hogy mi a sors számunk, akkor nézzük is, hogy melyikkel mit lehet kezdeni:

  1. vezessen és teremtsen igazán nagyban (Steve Jobs, Martin Luther King stb.)
  2. szolgálat, munkája szolgáljon egy nagyobb közjót, tegyen másokért minél többet
  3. váljon főszereplővé élete színpadán, álljon a katedrára, írjon verseket, színészkedjen, mindegy, csak vigye ki a világ elé, ami benne rejlik
  4. dolgozzon sokat és hozzon létre valamit a fizikai síkon, lehet ez egy könyv, de egy különlegesen festett asztal is
  5. az információ terjesztés, szálljon virágról virágra, mint egy méhecske és vigye a tudást mindenfele
  6. művészetekben való kiteljesedés, családalapítás, de a kurtizánok élete ide idetartozik
  7. gyógyítás, méghozzá bármivel, lehet ez a klasszikus orvosi pályától, a lelkészen át a festőig épp úgy, mint egy írói pálya
  8. hatalommal való foglalatoskodás, vagy pedig a saját felépítményünk létrehozása
  9. tanítás, tanácsadás, akár a klasszikus tanári pálya, de például ha workshopokat tartunk egy témában az éppúgy megfelelő lesz a számunkra

Annyi csavar van még a dologban, hogy bár a legfontosabb az mindig az egy jegyre redukált végső szám, tehát az előző példánál maradva a 35=8-nál a 8, viszont ebben az esetben a hármas és az ötös jelentésén is érdemes elgondolkoznunk a hivatásunk vonatkozásában.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő