Ezt a szexpózt próbáld ki 2022-ben a csillagjegyed szerint

2022.február.2.

Van valami az újéve első heteiben, amitől szinte mindannyian kísérletezőbb kedvükben vagyunk, mint általában. Van, aki elkötelezi magát egy új edzési terv kipróbálása mellett, míg más vegán életmódra vált. Néhányan pedig az életük egyéb területén, például a hálószobában kísérleteznek. Ha te is kedvet kapsz hozzá, akkor most azt is megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján melyik szexpózt próbáld ki idén mindenképp.

Kos (03. 21-04. 20.)

A körülményektől függetlenül szereted a változatosságot, ezért miért ne kísérletezhetnél úgy is, hogy néhány kellékkel, például egy szemkötővel bővíted a hálószobádat? Néha nyugodtan rábízhatod az irányítást a partneredre, például úgy, hogy te közben egy széken ülsz, és nem látod, éppen hogyan akar kényeztetni téged. Szórakoztató és izgalmas lesz, akárcsak a te személyiséged.

Bika (04. 21-05. 20.)

Nagyra értékeled a stabilitást és a rutint, ezért lehet, hogy nem biztos, feltétlenül szükséged van arra, hogy kipróbálj valami újat az ágyban. Legalábbis az év első hónapjaiban nem, de ha közben azt érzed, hogy szeretnéd meglepni a partneredet, akkor válaszd a hintaló pózt. A tehenészlány bensőségesebb változata, amiben erotikusan előre-hátra ringathatjátok egymást.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Egyszerre több helyre is remekül tudsz koncentrálni, ami szex közben is jól jöhet - például egy álló 69 kipróbálásánál. Ahelyett, hogy lefeküdnétek, az egyikőtök feláll, és a másikat fejjel lefelé tartja, majdnem úgy, mintha kézenállásban tartaná. Innentől kezdve mindketten azt csináljátok, amit a hagyományos 69-nél, de egymás fizikai támogatása egy egészen más és izgalmas élmény lehet.

Rák (06. 22-07. 22.)

Vízben szexelni kifejezetten neked való, és mivel a meghittséget is szereted, ezért egy összegabalyodott, érzéki testhelyzetet próbálj ki a partnereddel a fürdőkádban. Ilyen például a lótusz, amihez a behatoló partner keresztben leül a kádba, míg a másik partner az ölébe mászik, széttárja a lábát, és a két térdét az ülő fél két oldalához helyezi, majd elkezd ringatózni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az életed minden területén szereted a reflektorfényt, ezért miért is ne tehetnéd, hogy egy tükröt helyezel az ágyad mellé? Ezután állj négykézlábra, és hagyd hogy a partnered kutya pózban beléd hatoljon. Közben pedig akárhányszor csak jól esik meg, milyen abszurdan szexik vagytok a tükörképetekből.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Ha párkapcsolatban élsz, azt nagyon komolyan veszed, közben viszont arra is hajlamos vagy, hogy túlgondold a dolgokat. Ahelyett, hogy izgulni kezdenél amiatt, mindent jól csinálsz-e, inkább válassz egy meghitt pózt, ami garantáltan örömet okoz neked, például a szomjúságot. Mindkettőtöknek oldalra kell feküdnötök, szemtől szemben, a karjaitokat egymás nyaka vagy dereka köré fonva. Aki behatol, köréje csavarja a másikótok a lábát, majd előre-hátra mozogtok, miközben mindketten végighúzzátok a kezetek egymás testén.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Imádod az egyensúlyt, és természetesen szeretsz a partnered kedvében járni, de egyúttal a saját igényeidet is szeretnéd kielégíteni, ezért a kölcsönösen élvezetes pózok a legideálisabbak számodra. Ilyen például a libikóka, amelyben az egyik fél a hátán fekszik, míg a másik rajta terpeszkedik, és föléje hajol, majd libikóka mozdulattal előre-hátra ringatja a csípőjét.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Támogató, hűséges partner vagy, aki szereti, ha a kezében van az irányítás. Ebben az évben nyugodtan próbálj ki egy olyan szexpózt, amitől olimpiai bajnok tornásznak érezheted magad - a hidat. Az egyikőtök lemegy hídállásba, a másikótok pedig elé áll vagy letérdel a behatoláshoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Merész vagy, ami a hálószobában is megmutatkozik. Sok vad pózt eddig is kedveltél, de idén másként is feldobhatod a szexuális életedet - kényeztesd a partneredet egyszerre többfajta szexjátékkal, majd cseréljetek szerepet, hogy mindkettőtök testéből hihetetlen érzéseket váltsatok ki.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szeretsz uralkodni a hálószobában - ezt idén fejleszd tovább úgy, hogy ha a partnered támogat benne, vess be egy bilincset vagy egy puha kötelet az aktusotok során, vagy hagyd, hogy te legyél az, aki átadja az irányítást. Persze mindezt csak úgy, ha tényleg mindketten szeretnétek, és nem estek túlzásokba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Kreatív típus vagy, és szereted, ha szex közben - szellemileg és fizikailag - ingerelnek. Minél könnyebben tud a partnered mocskos, édes semmittevéseket súgni a füledbe, annál jobban beindulsz. Ehhez tökéletesen passzol a kutya póz, amiben az elöl lévő fél a hasára fekszik, széttárja a lábát, enyhén behajlítja a térdét, és megtámasztja magát a karjával, majd a partnere fölé hajolva beléhatol.

Halak (02. 20-03. 20.)

Sok intimitásra vágysz, és az is fontos számodra, hogy maximális örömet nyújts a partnerednek. Idén próbálj ki egy olyan pózt, ami a kényelemben és az egymáshoz kapcsolódásban gyökerezik - ilyen például a kanál. Mindketten feküdjetek az oldalatokra, egymáshoz fészkelve, és ugyanabba az irányba nézve. Innentől kezdve pedig merüljetek el egymásban, ahogyan csak jól esik.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő