Ezt a témát vesd be első randin a kiszemelted csillagjegye alapján

2020.szeptember.8.

Ugye te is érezted már magad izgatottnak akkor, amikor az első randitokra készültél az aktuális kiszemelteddel? Az, hogy hamar megtörjön a jég köztetek, nem feltétlenül nehéz feladat, de senki sem hibáztathat azért, ha fa biztonság kedvéért felkészülsz, és van a tarsolyodban egy bármikor elsüthető beszédtéma. Ahogy az élet minden területére kihathatnak a csillagok, úgy abban is befolyásolhatnak, hogy ki milyen témában mozog otthonosan, miről tud biztosan könnyen, felszabadultan beszélgetni, amit szóba hozni jól jöhet annak érdekében, hogy biztosan kiküszöböljétek az első randin a kínos csendet. Csak tudd meg a randipartnered csillagjegyét, és máris egyszerűbb lesz belekezdeni egy jó beszélgetésbe!

Ezt a témát vesd be első randin a kiszemelted csillagjegye alapján
Fotó: giphy

Kos (március 21 – április 19)
A kos rendkívül kíváncsi természet. Mindig van, ami izgatja a fantáziáját, és amiért szenvedélyesen rajong. Az érdeklődése lehet hosszú távú vagy csak fellángolás, a lényeg, hogy lássa, téged is érdekel az, ami őt éppen boldoggá teszi. Abban pedig biztos lehetsz, hogy szívesen beszél majd róla, sőt profin motivál majd arra, hogy te is kedvet kapj új élmények szerzéséhez.

Bika (április 20 – május 20)
A bika szeret kényelmesen élni, és kiélvezni a luxust. Imádja a jobbnál jobb ételeket, italokat, és szívesen nyaral egzotikus helyeken. Határozott véleménye van arról, hogy miként érezheti jól magát az ember az életben, miket érdemes kipróbálni a kényelemérzet maximalizálásához, és mindezekről szívesen meg is osztja a személyes tapasztalatait.

Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség a párkapcsolatban

Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség a párkapcsolatban

Ikrek (május 21 – június 20)
Az ikrek imád beszélni, ezért vele már egyből abban a szerencsés helyzetben találhatod magad, hogy valószínűleg egy percig sem lesz szükség tartalék beszédtémára. Ha azonban mégis megakadna a beszélgetésetek, akkor dobj be néhány szellemes viccet, vagy kérdezd a kedvenc vígjátékáról vagy humoristájáról, hiszen amellett hogy beszédes, mindig jó néven veszi, ha valaki megnevetteti.

Rák (június 21 – július 22)
A rákot rendkívül erős kötelék fűzi a szeretteihez, és szívesen beszél is arról, hogy éppen hogy vannak a családtagjai vagy a barátai. Érdeklődj róluk, és hallgasd minden szavát nagy figyelemmel, hiszen ha úgy alakulnak a dolgok, hogy egy párt fogtok alkotni, biztos lehetsz benne, hogy a hozzá közel álló személyekkel is gyakran találkozol majd.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)
Ha van téma, amiről az oroszlán fáradhatatlanul szívesen beszél bármeddig, az önmaga. Minden vele kapcsolatos történésről képes nyíltan beszélni, de leginkább azt élvezi, ha mesélhet az életben elért sikereiről, büszkeségeiről és a jövőbeli terveiről. Így tehát, ha bármilyen téren érdeklődsz az élete iránt, azt biztos, hogy értékelni fogja.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)
A szűz híresen kritikus önmagával és a környezetével szemben is, de csak azért, mert magában és másban is több megvalósítani érdemes lehetőséget lát. Mindig arra törekszik, hogy jobbá tegye önmagát és felemelje a körülötte lévőket. Ennek eredményeként szeret olyan témákról beszélgetni, mint az egészséges táplálkozás, a lelki fejlődés és a sport. Ha esetleg téged nem foglalkoztatnak ezek a témák, akkor is legyél vele nyitott, hiszen sok pozitív meglepetést tartogathat számodra.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)
A mérleg kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a világban rejlő szépségeket és esztétikus dolgokat megcsodálja. Minden művészeti, építészeti és természet adta remekmű lenyűgözi, és bármeddig szívesen elbeszélget arról, hogy milyen mesés helyeken járt eddig, illetve miket szeretne a jövőben felkeresni. Ha tehát szeretsz utazni, várost nézni és kirándulni, akkor biztos lehetsz benne, hogy tökéletes társra lelsz benne.

Jön a retrográd Mars és még drámaibb lesz, mint a retrográd Merkúr

Jön a retrográd Mars és még drámaibb lesz, mint a retrográd Merkúr

Skorpió (október 23 – november 21)
A skorpió nehezen nyílik meg, ami miatt sokszor úgy érzi, hogy nem is értik meg a körülötte lévő emberek. Ha viszont elnyered a bizalmát, akkor egy érzékeny szívű és védelmező társra találhatsz benne. Az első randin ne légy vele tolakodó, óvatosan ösztönözd arra, hogy minél többet eláruljon arról, milyen is ő valójában.

Nyilas (november 22 – december 21)
A nyilas rendkívül szenvedélyes személyiség, aki ritkán veszi komolyan az életet. Kalandvágya azonban nem céltalan, minden tettére a látóköre kibővítése és a bölcsesség megszerzése motiválja. Az elképesztő kalandjairól ő maga is szívesen mesél, de ha te is éltél már át extrém élményeket, akkor azt is értékelni fogja, ha megosztod vele a tapasztalataidat.

Bak (december 22 – január 19)

A bak elképesztően ambiciózus, amire nagyon büszke. Meg is teheti, hiszen keményen dolgozik azért, hogy minden célját megvalósítsa. A jövőre vonatkozó karriertervei és céljai olyan témák, amikről bármikor szívesen beszél. Arra viszont ügyelj, hogy a romantikus hangulat is megmaradjon, hiszen nem szerencsés, ha néhány mondat után mindketten egy állásinterjún érzitek magatok.

Vízöntő (január 20 – február 18)
A vízöntő kissé zárkózott, de ha elkezd nyitni feléd, akkor hamar rájöhetsz, hogy kedves és empatikus személyisége van. Kérdezd meg tőle, hogy mik számára a legfontosabb dolgok az életben, és hidd el, ha szimpatikus vagy neki, lehetőséget fog adni arra, hogy megismerd a legnyíltabb és legérzelmesebb oldalát.

Halak (február 19 – március 20)
A halak igazi álmodozó. Nagyon intuitív, igazi művészlélek, és örömmel osztja meg veled, hogy miként látja a világot, mi inspirálja a mindennapokban. Csak kérdezd kedvesen arról, hogy mi nyűgözi le, és biztos lehetsz benne, hogy te is le leszel nyűgözve, ha elmerülsz a fantáziavilágában.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.