Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp

2019.február.1.

Februárban a világ egyik legszexibb nője, Rihanna ünnepli a születésnapját, ezért az e havi horoszkópodat vele illusztráltuk.

Vízöntő (01. 21.-02. 19.)

A HÓNAPOD Keresed az izgalmakat, a kalandot, a változást, nagykanállal falatozod az életet. Mindent ki szeretnél próbálni, ami eddig kimaradt. És a sors a hónap első harmadában megadja ehhez az anyagi lehetőségeket. Talán olyan Bálint napi bulit is rendezel, amilyet eddig nem tehettél. Ellenállhatatlan leszel, simán végrehajtod kis ismerkedési és szerelmi terveidet. Képes vagy nagyon odatenni magad, ha szeretnél valamit, de könnyen el is engeded azokat. Ám ami a munkádat illeti nincs sok választási lehetőséged, és ez bosszant. Ha azt akarod, hogy olyan melód vagy párkapcsolatod legyen, amilyet szeretnél, tenned is kell értük. Lehet, hogy egy régi jó barátoddal vagy üzletfeleddel fűzitek szorosabbra a szálakat, vagy az a pasi, aki az év elején felszívódott, most újra összejön veled.

AZ ÉVED Anyagi helyzetedre idén a hullámzás és a bizonytalanság jellemző, de az otthonodban is változások történnek. Az év végén viszont megszabadulhatsz egy olyan ingatlantól, amelyet már régóta nem tudtál értékesíteni, és ha sikerül, megoldódnak anyagi gondjaid. A kapcsolatok és a hálózatépítés terén csaknem határtalan az ötletgazdagságod, a hivatásodban viszont sokkal hamarabb fogy el a lélegzeted. Igazán jószívű és adakozó vagy, de ne hagyd, hogy ezt mások kihasználják! Lógj inkább együtt befolyásos és jómódú barátaiddal és támogatóiddal, amikor csak lehetőséged adódik rá. Ezek a kapcsolatok segíthetnek az előbbre jutásban. Ha hódítani akarsz, vesd be az eszedet, és ha még arra is képes vagy, hogy asztalt foglalj egy trendi étteremben, mindjárt listavezető leszel egy menő, szupersznob pasinál.

Halak (02. 20-03. 20.)

Időnként zavarhat, hogy a párod vagy egyik ellenkező nemű barátod gazdagabb és vélhetően okosabb is nálad, de közben egyre újabb és újabb kedvedre való tulajdonságokat fedezel fel benne. Házasságodban, magánéletedben ez az időszak a nagylelkűségről és az odaadásról szól. Munkában, anyagiakban egy csomó különböző lehetőségre csaphatsz le, de a legsikeresebb akkor leszel, ha határozott és egyértelmű célokat tűzöl ki magad elé. Végre egy kicsit kezd javulni az anyagi helyzeted. Főleg azért, mert vannak hűséges barátaid és jómódú rokonaid, akik támogatnak. Mikor úgy érzed, hogy kezdesz szétcsúszni, állíts fel fontossági sorrendet, és aszerint haladj!

Kos (03. 21-04. 20.)

Noha tudod, merre kell menned, gyakran hagyod magad tekintélyszemélyektől befolyásolni. A munkában most jött el a változások ideje. Aki úgy gondolja, hogy szeretne önállósodni vagy változtatni a tevékenységén, annak most kell megtennie az első lépéseket. Februárban talán a baráti körödben találsz új társra. Megeshet viszont, hogy a főnököd miatt túlórázol és vállalsz plusz feladatokat. Ha így van, jó lenne, ha inkább házon kívül találkoznátok – ha nem muszáj, ne áldozz napi nyolc óránál többet a munka oltárán. Ha a hónap utolsó harmadában a munkahelyeden megrágalmaznak, ellenkeznek veled, és megpróbálnak lejáratni, alaposan meg kell gondolnod, megbocsáss-e.

Bika (04. 21-05. 20.)

Párkapcsolatodban, ha vannak titkaid, azok a hónap elején napvilágra kerülnek, és hatalmas csetepaté kerekedhet belőle. Ha új, fontos projekt indul a melóhelyeden, és szeretnél te is részt venni benne, bizony bele kell húznod és be kell kerülnöd a csapatba. A melódban változás várható, ezért keresd az olyan felkínálkozó lehetőségeket, amelyek utazással kapcsolatosak, így felkeltheted egy nagyon fontos ember figyelmét. Ha a hónap első felében stresszkirálynő lettél, de nem szeretnéd, hogy a hárpia éned eluralkodjon rajtad, szervezd meg a pároddal a hosszú vakációt. Csalás- és becsapásveszélyes a hónap vége, egyik barátod megtéveszthet, ráadásul egyik ügyfeled is azt hiszi, hogy téged meg lehet vásárolni. Hiába szeretsz bele ebbe a pasiba – nemsokára teljesen ki lennél szolgáltatva neki.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Lehet, hogy a hónap első harmadában megszerzed a karrierhez szükséges végzettséget, ugyanakkor a párod vagy a családod később beléd olthatja a félelmet attól, hogy nő létedre túl magas célt tűzöl magad elé, hogy túlerőlteted magad. Ha az ügyeletes pasid jobbján vékony fehér csík világít, ami csak gyűrűtől származhat, leplezd le a sunyi szoknyavadászt! A Bálint-napi összejövetel viszont pontosan úgy alakul, ahogyan vártad; eljönnek a barátok, csupa vidám és hóbortos fazon, akik mindenkor kaphatók egy kis mulatságra. Melyik nő ne veszítené el a fejét, ha értékesebbnél értékesebb ajándékokkal halmoznák el? Téged is teljesen levehet a lábáról egy gátlástalan üzletember. Hiába intenek a barátaid, hogy vigyázz, ez a pasi csak játszik veled, elhiszed minden szavát. Amikor végül mégis felismered a fickó gyengéit, kiábrándultan menekülsz az exed karjába…

Rák (06. 22-07. 22.)

A munkahelyeden erősödik a konkurenciaharc február közepéig, mégse állj be védekezésre, ne kerüld a nyílt összeütközéseket, inkább határozottabban próbáld képviselni akaratodat és érdekeidet. Elhidegülésre adhat okot, ha a párod a sokszoros megterhelésedet nem kívánja enyhíteni. Hivatás, gyerek, a barátokkal való kapcsolattartás, a szabadidő és az utazások megtervezésre – mindez rád marad. És természetesen a hivatásod, amelyet szintén folytatnod kell, ám ami számodra nagyon is központi helyet foglal el. Partneredet viszont bosszantják gyakori haragos kitöréseid, ezért veszekedés helyett megpróbál romantikusan levenni a lábadról. Egy nagyobb ajándék vagy tengerparti kiruccanás is szóba jöhet: egy kettesben eltöltött hétvége egy luxushotelben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Lehet, hogy magad mögött tudsz egy érdektelen szakmát, egy kapcsolatot, amelyben kezdettől fogva kételkedtél, hogy aztán azt csináld, amit már korábban is akartál. A hivatásod a hónap második felében nemcsak teljes erőbedobást követel tőled, hanem gyakori összeütközésekre késztet az előítéletekkel, a hagyományokkal és a sztereotípiákkal. Gyakran gondolsz a Száll a kakukk fészkére című filmre, amikor egyik hatalomvágyó kolléganőddel találkozol, aki pokollá teszi maga körül az emberek életét. Ha elhalasztod fizetési kötelezettségeidet, nem fizetsz ki számlákat, ez bizony vállalkozásod bukásához vezethet. Néhány gyanús hozományvadászt el kell üldöznöd, de Bálint nap táján előfordulhat, hogy olyan dolgokat tervezel a pároddal, amelyek alaposan megváltoztatják mindkettőtök életét.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Ha frissen kezdtél el egy vállalkozást, vagy a hónap első harmadában lépsz be egy cégbe, olyan munkákat kaphatsz, amelyekkel sokat kereshetsz. Ne hagyd magad manipulálni, ne kezdj nős emberrel, ne azért szülj vagy vállalj gyereket, mert a pasid így kívánja! Ha minden kötél szakad, eljátszhatod a házisárkány szerepét. Ha a párod folyamatosan átejt, vagy túl sokat akadékoskodik, fenyegesd meg, hogy békává változtatod és még a kastélyát is felperzseled. Nem tenne jót neked, ha túl sűrűn látogatnád – egyetlen fickónak sem válik javára, ha megszokja a kényeztetést. Kerüld a kilátástalan helyzeteket, amelyekből csak fájdalom származik, és nincs jövőjük.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A hónap első felében könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor a párod és a családod miatt elfelejted, hogy a saját érdekeidet nézd. Miután a kapcsolatod csődöt mond, félő, hogy újabb nehéz partnert keresel magadnak. Egy ilyen viszony nem is lehet jó, mert a kapcsolatképtelen pasival folytatott dúló hatalmi harc előre be van programozva. A Valentin-napi buli kész katasztrófa: a párod hűtlensége kiboríthat, vagy túlságosan nagy ára van annak, hogy megőrizd jelenlegi kapcsolatodat. Ha szingli vagy, borzongató találkozásra kerülhet sor. A hónap utolsó harmadában fogadd meg, hogy semmi olyat nem teszel a munkahelyeden, ami tápot adhat a pletykákra.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Kötekedő hangulatban talál a február. Hiába próbálod beosztani az idődet, több váratlan esemény borítja föl programjaidat Időnként attól félsz, hogy kihasználnak, becsapnak, megcsalnak, de pontosan meghatározott céljaid vannak az életed összes területén, és mindent meg is teszel azért, hogy elérd őket. Imádsz irányítani és ellenőrizni, veszíteni viszont nem tudsz. Amíg ez a hozzáállás csak a karrieredben és tárgyalásaid során jellemző rád, nem nagy baj, de ha már a magánéletedben és a pároddal is így viselkedsz, próbáld meg visszafogni magad és vedd elő a gyengédebb, érzelmesebb oldalad! Ha képtelen vagy eldönteni, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass, ne a barátnőid véleményére alapozd a megoldást. Ám ha párkapcsolatban élsz, erősebb lesz köztetek a kötelék.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A pénz nem úgy jön be, ahogy azt szeretnéd, hiába dolgozol, mindig közbejön valami, ami miatt elmennek azok az összegek, amelyeket nagy nehezen megkerestél. Valentin-nap táján lángoló szerelmet, esetleg egy futó kalandot élhetsz át, de komoly kapcsolat most nem alakul ki, inkább csak szórakozol és élvezed a helyzetet. Lehet, hogy a párod bátorít hivatásbeli céljaid elérésében, ösztönöz a tanulásra, későbbi karriered felé terelget, egyúttal azonban a 10-ét követő időszakban túlságosan is óv, gyámkodik feletted. A hónap utolsó harmadában viszont te kényeztesd el a pasidat! Zárkózzatok be lakásba, tankoljatok fel pár üveg Proseccot és némi édességet, s egyetek-igyatok… ahogy tetszik.

Bak (12. 22-01. 20.)

Célratörő vagy és becsvágyó, s birtokában vagy annak a képességnek is, hogy a kevésbé fényes teljesítményeket is egészen csodálatosnak állítsd be. Csikarj ki magadnak tandíjkedvezményt, és ha végre hajlandó leszel kibújni a csigaházadból is, párod számára az lesz a legjobb dolog hetek óta. Ha ez idáig meg voltál győződve róla, hogy nincs szükséged partnerre, ez önámítás. A legfőbb ideje, hogy kiderítsd, mit érez a főnököd vagy egyik barátod valójában irántad. Talán hosszú, boldog évek várnak rátok. Ami a lakásodat illeti, néhány dolgon lehetne javítani, de a renoválás költségei bizony fejfájást okozhatnak. Ráadásul alig akad olyan nap a hónap közepén, amikor ne esnél el, vagy ne törnél össze valamit. De végre divatosan öltözködsz – és nagyon drágán. Ahhoz, hogy ezt megengedhesd magadnak, jól kell keresned.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla