Felejthetetlen szexuális élmények következnek - Egymondatos horoszkóp: Január 20.

2017.január.20.

A Halak-Vénusz és a Bak-Plútó harmonikus szextil fényszöge segít felismerni, kik azok, akiket érdemes kiiktatni életünkből, mert csak kárt okoznak számunkra, és kik azok, akikben valóban megbízhatunk. Intenzív, szenvedélyes kapcsolatok kezdődhetnek ebben az időszakban, és még az a csoda is megtörténhet, hogy a szex együtt jár a szerelemmel. Felejthetetlen szexuális élmények, pénzügyi sikerek jellemzik ezt az időszakot, ráadásul azt is könnyen felismerjük, hogy miért vonzódunk olyan ellenállhatatlanul, szinte megszállottan valakihez. A szerelmet viszont ne tévesszük össze a birtoklás fogalmával.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkaadód megveszi a szolgálataidat, mégpedig a saját, és nem a te szempontjaid szerint, de egy felbomlott munkahelyi viszony ideális alkalom álláscserére.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazáskor vagy egy partin egy szexi fazont pillantasz meg, bátran kezdeményezz: ma semmi sem lehetetlen, partnered megfelel az általad felállított mércének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jó stratégiának bizonyulhat kielégítő szakmai vagy üzleti kapcsolatod randevúzásba fordítása, munkahelyi viszonyod pedig ugródeszka lehet egy jobb pozícióba.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne félj kimutatni sebezhetőségedet, de ha megpróbálod ellenőrzésed alatt tartani partnered szabadságát és jogát, hogy önmaga legyen, valójában börtönbe zárod őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szélsőséges vonzalmat érezhetsz egyik munka- vagy üzlettársad iránt, de ha beleszeretsz, legyél tisztában azzal, hogy a másik vonzalma csak a testednek szól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szerelmes vagy, rájössz, hogy az üzleti társulás előnyei lényegesek, a hátráltató tényezők csekélyek; sikeresek lesztek az üzlet és a szórakozás egyesítésében.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Otthon- vagy állásváltoztatásból hasznot húzhatsz, de ha nem tudsz megélni a fizetésedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kínáld föl magad a társkereső piacon, létesíts testi kötődést, ha pedig érzelmi köteléket építesz ki valakivel, akkor azt már nem hagyod könnyen elmenni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az otthonodban végzett munka jövedelmezőre fordul, a pénzed elkezd szaporodni, de az sem kizárt, hogy ingatlanügyben adódik kihagyhatatlan lehetőség.

Bak (12. 22-01. 20.) Pasik és állásajánlatok tucatjait gyűjtheted be zsákmányként az interneten, de az sem kizárt, hogy a mai csillagállás jó hatást gyakorol a kreativitásodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi vállalkozásnak szüksége van a segítségedre, s megfontolás tárgyává teszed, hogy mindennapi életednek nagyobb hányadát csak az üzletnek szenteld.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai meghívást tilos lemondani: mágikus kisugárzásoddal jól fizető ügyfeleket, új szeretőt szerezhetsz, az ágyban pedig nem idegenkedsz egy kis kikötözéstől.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói