Félreértéssel, vitával kezdődhet a hét - Egymondatos horoszkóp - március 2. hétfő

2020.március.2.

Március első munkanapján az Ikrekben lévő Hold és a hátráló Halak-Merkúr quadrát fényszöge miatt gondolataid egyik témáról a másikra ugrálnak, nem könnyű lekötni figyelmedet, nehézséget okozhat számodra az összpontosítás, ráadásul az érzelmeid is csaponganak. A félreértések és a kommunikációs problémák rombolhatják kapcsolataidat, ráadásul számtalan vita keletkezik félreértésekből. Lehetőleg úgy fogalmazd meg mondanivalódat, hogy azt a másik megértse. A mai napon, amikor mind az Ikrek-Hold mind pedig a Halak-Merkúr a valóság kiszínezésére és füllentésre hajlamosít, az őszinteség nélkülözhetetlen.

Kos (03. 21-04. 20.) Szándékaid, terveid könnyen meghiúsulhatnak, viszont megmondhatod egyik kollégádnak vagy rokonodnak, mit tartasz a kétszínűségéről és az aljas trükkjeiről.

Bika (04. 21-05. 20.) Felszabadító érzés, ha megszabadulsz az anyagiak miatt folytatott vitától: horoszkópod azt javasolja, kísérletezz az engedékenységgel, így mindkét fél nyer.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megint túllősz a célon: a nagyobb feladatokat remekül oldod meg, csak éppen a részmegoldásokban követhetsz el bosszantó hibákat, amelyek megkeserítik örömödet.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma könnyen elkalandozik a figyelmed, szabályoznod kell gondolataidat, de ne vállalkozz hosszabb utazásra, és ne hagyd, hogy átgyalogoljanak rajtad!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ismét számíthatsz környezeted csodálatára, önzetlen, mi több igen megértő vagy másokkal szemben, segítőkészséged is határtalan, csak nehogy kihasználják.

Ilyen lesz az esküvőd a csillagjegyed alapján

Ilyen lesz az esküvőd a csillagjegyed alapján

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered és a főnököd is ma beleavatkozik mindenbe, s ha még a magánéletedbe és a munkádba is kérés nélkül beleszól, ez ellen tenned kellene valamit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annak ellenére, hogy főnököd külföldön vagy házon kívül van, ma nem unatkozol: ha minden egyszerre lett sürgős, talán észre sem veszed a munkaidő végét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párkapcsolatod nem túl kiegyensúlyozott, ma azon bosszankodsz, hogy állandóan párod üzenetrögzítőjével csevegsz, mivel ő sohasem képes visszahívni téged.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ahhoz, hogy megérthesd a párodat és rokonaidat, emelkedj felül saját elvárásaidon, de egy serkentő vitát ma többre tartasz, mint egy tartós kapcsolatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik rokonod szerzett neked állást, azóta viszont állandóan neked kell kihúznod őt a pácból, nem gondolod, hogy már kamatostul törlesztetted az adósságot?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Okos dolog, ha nem csatlakozol szeretteid pénzügyi elképzeléseihez, viszont ma az eszes pasikat is, akik elkábítanak szövegelésükkel, elővigyázattal kell kezelned.

Halak (02. 20-03. 20.) A bolygók összekuszálják érzelmeidet és gondolataidat, úgyhogy ezen a téren nehezen tudsz tárgyilagos maradni, s a nézeteltérésekkel is nehezen birkózol meg.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez