Féltékenység, konfliktus árnyékolhatja be a napod - Egymondatos horoszkóp - október 28. szombat

2017.október.28.

A Vénusz és a Plútó diszharmonikus fényszöge miatt félő, hogy olyan személy iránt érzel szenvedélyes vonzalmat, aki egyáltalán nem illik hozzád. A számodra alkalmas partnerrel viszont képtelen lehetsz normális kapcsolatot kialakítani, ha a szex nem működik köztetek. Ez a fényszög gyakran jelez féltékenységet, anyagi konfliktusokat, manipulációs játszmákat a kapcsolatokban, hűtlenséget, megbízhatatlanságot és üzleti veszteségeket. Ugyanekkor viszont a barátságos Merkúr-Plútó rezgések kedveznek mások meggyőzésének és befolyásolásának, és ennek az aspektusnak köszönhetően könnyen felismerjük a csalás és átverés minden válfaját.

Bika (04. 21-05. 20.) A sikeres párkapcsolatot nem lehet hatalmi alapon lejátszani, de ha valaki komolyan érdeklődik irántad, és te izgalmasnak találod őt, akkor talán ő az igazi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki szédítő szenvedélyt kelthet benned, de a szexbe, társulásba vagy egy üzleti megállapodásba csak akkor menj bele, ha maximálisan megbízhatsz a másik félben.

Rák (06. 22-07. 22.) Törődj bele, hogy nem ellenőrizheted partnered és hozzátartozóid minden lépését, de ha megfelelően kommunikálsz, kapcsolataid teljesíteni fogják elvárásaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz, mert egyik munkatársad fegyverként akarja felhasználni ellened az érzékiségét, de te is hibát követsz el, amikor rokonaid életét akarod befolyásolni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem is akar elcsábítani valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, mégis azt a benyomást kelti, de egy munkaszerződést vagy megállapodást érdemes aláírnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nem lesz könnyű kimaradnod egy kockázatos befektetésből, ne hagyd, hogy egyik rokonod zsarolással bírjon rá, hogy ő elképzelései szerint cselekedj!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne féltékenykedj, ne nyomozz a partnered után, de vigyázz, mert olyan pasi akar elcsábítani, akiben talán fel sem merül, hogy képes vagy ellenállni neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megeshet, egyik barátod veszteséges ügyletre vesz rá, de te se akarj egyik ismerősödtől vagy a partneredtől ellenszolgáltatás nélkül anyagi támogatást kérni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne irigyeld azokat, akiknek nálad jobban megy, kerüld a manipulatív húzásokat, és törődj bele, hogy nem sikerül olyan pasit elcsábítanod, aki rangban feletted áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amíg különféle szerepjátszásokba, manipulatív játszmákba bonyolódsz, úgy tűnhet, hogy mások zárják el előled a boldogság és az érvényesülés útját.

Halak (02. 20-03. 20.) Még a beígért nagyobb üzleti nyereség miatt se tűrd el, hogy valaki szexuális tárgyként kezeljen, de attól is óvakodj, hogy a barátságot összekeverd az üzlettel.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Közeledik a nyár, frissítő, merész és csábító újdonságok várnak rád

GlamDrop: Közeledik a nyár, frissítő, merész és csábító újdonságok várnak rád

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma