Figyelj, mert ma át akarnak verni - Egymondatos horoszkóp: Március 27.

2017.március.27.

A barátságos Mars-Neptunusz fényszög lehetővé teszi, hogy hasznot húzzunk megérzéseinkből, és időben felismerjük, amikor valaki hamis játszmát űz velünk. Szívesen hozunk áldozatot szeretteinkért, s értékes alkotó időszak lehet ez mindazoknak, akiknek foglalkozása a művészetekkel, zenével, tánccal, segítő szakmákkal, a vegyiparral, a gyógyszerészettel vagy a vízi sportokkal kapcsolatos. Alkalmas időszak spirituális tanulmányok megkezdésére, meditációra, karitatív tevékenységekre, de arra is, hogy ráhangolódjunk mások igényeire.

Kos (03. 21-04. 20.) Tanuld meg, hogy ne titokban remélj anyagi elismerést, hanem követeld meg munkádnak ellenértékét, de segítségnyújtásnál, pénzkölcsönzésnél legyél óvatos.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyakran annyira leköt mások szükségleteinek számbavétele, hogy a sajátjaidról képes vagy teljesen megfeledkezni, de ne feledd, hogy neked is lehet akaratod!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, hogy főnököd, barátaid vagy munkatársaid becsaptak, de ahelyett, hogy kiállnál az érdekeiért, inkább elrejted ambícióidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Távoli utazásba, spirituális tanulmányokba foghatsz, főnököd támogatását élvezheted, egy első találkozás esetén pedig hagyatkozhatsz a megérzéseidre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha úgy érzed, hogy kiszolgáltatott vagy a feljebbvalóidnak, észre kell venned, hogy saját magad kötődsz ahhoz a szerephez, amit főnökeid írtak meg neked.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utaznod kell, hogy megtalál azokat, akik beszállnának vállalkozásod finanszírozásába, de érzelmi téren döntő fordulat: nincs kizárva a lánykérés lehetősége sem.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmai árfolyam-emelkedésedet kihasználhatod, ha az állásváltoztatás mellett döntesz, de a párodtól elvárhatod, hogy hozzáértően bánjon a pénzzel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hangolódj rá kedvesed érzelmeire, ám ha úgy érzed, hogy mások igazságtalanságot követtek el veled szemben, vedd fel a kesztyűt érdekeid védelmében!

Nyilas (11. 23-12. 21.) A legjobb terápia lelki gyötrelmek ellen a munka, de szakmai adottságaid kibontakoztatása érdekében szükséged van arra, hogy szeretteid bátorítsanak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kifejezetten romantikus napra számíthatsz: rábukkanhatsz valakire, akivel nemcsak a szívedet, de a gondolataidat és szexuális fantáziáidat is megoszthatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nemigen jut eszedbe olyasmi, ami anyagi ügyeidben új lehetőséget vagy kedvező fordulatot hozna, okosan tennéd, ha családi vállalkozásba kezdenél.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó gondolataid, pénzt érő ötleteid vannak, békességben élsz az egész világgal, de saját érdekeidet nem érvényesíted minden esetben, inkább másoknak segítesz.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 tévhit a maszturbálásról

Napi szex: 5 tévhit a maszturbálásról

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR