Flörtölj, ismerkedj - Egymondatos horoszkóp: December 13.

2016.december.13.

Az Ikrek-Hold befolyására ma igyekszünk lépést tartani az egyre növekvő információmennyiséggel, és kötelességünknek érezzük, hogy mindenről tájékozottak legyünk. Nem ártana több időt fordítani a kapcsolatainkra és a kommunikációra, mert általában ezek a felgyorsult élet áldozatai. Töltsünk kevesebb időt felesleges tevékenységekkel, inkább üljünk le a családdal vagy ismerőseinkkel egy kiadós beszélgetésre. Mivel a Hold barátságos fényszöget zár be a Jupiterrel és az Uránusszal, flörtöljünk, ismerkedjünk, de vigyázzunk, mert a Hold-Szaturnusz szembenállás miatt a tudálékosság és az önbíráskodás csak eltávolítja az embereket.

Kos (03. 21-04. 20.) Vagy utazol, vagy vendéget fogadsz; egy vizsga előtt érezhetsz ugyan némi szorongást, de a párod megtalálja a módját, hogy maradék rosszkedvedet elhessegesse.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha jövedelmező vállalkozást akarsz indítani, figyelj az emberekre és az újdonságokra, hogy termékeid kelendőek legyenek: félelmed az ismeretlentől idővel csökken.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerelmetek új szakaszához érkezett, sokat nyersz a hízelgéssel, de ne erőltesd az elkötelezettség látványos bizonyítékát, mert fölösleges feszültséget kelthetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha elhanyagoltnak, meg nem értettnek érzed magad, a tervezett szemrehányás nem segít a gondon, a testsúlyodat pedig igyekezz a kívánatos szinten tartani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma kiváltképp fogékony vagy a kapcsolatteremtésre, de amennyiben a határán állsz annak, hogy elkötelezd magad, adj még időt magadnak!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne engedd ki a nyerés lehetőségét a kezed közül, ne azon törd a fejed, mi lesz, ha nem jönnek be számításaid, sokkal inkább az elérhető eredményekre koncentrálj!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Gyakran fordulnak hozzád tanácsért, de ha kivételesen nincs semmi okos ötleted, ne szégyelld megmondani, az esti órákban pedig ne erőltess ki egy egyezséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
A mai napon könnyen megszerezheted mások pénzét, a túlzott engedékenységgel viszont nem sokra mész; este gondold végig, kiket kell megajándékoznod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak rajtad múlik, észreveszed-e a rajongó pillantásokat és adsz valamilyen visszajelzést -, de az üzleti életben tégy erőfeszítést a meggyőzés érdekében

Bak (12. 22-01. 20.) Van tennivalód bőven, mégse hagyd, hogy a kötelességeid a fejedre nőjenek, döntsd el, hogy mi elengedhetetlenül fontos, és mi várhat még a megoldásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pasik rendre megcsodálnak, de ha beleugrottál egy könnyű kis kalandba, nézz valamilyen más szórakozás után: képezd magad, vagy járj el sportolni.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerencsés változás várható az otthonodban és vállalkozásodban, de munkahelyi kötelezettségeid megfoszthatnak a családi élet fenntartásához szükséges időtől.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

Pásztor Anna: „Ha meghalok, meghalok, ha nem, nem, de legalább csináltam valamit”

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?