Foglalkozhatsz a spiritualitással- Egymondatos horoszkóp - február 20. kedd

2018.február.19.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása ebben az időszakban ábrándozásra és a valóság előli menekülésre hajlamosíthat, ezért érzelmi és anyagi ügyekben óvakodj a légvárak építésétől, szeretteid túlidealizálásától. Hallgass zenét, nézz meg egy szerelmes filmet, vagy teremtsd meg a lehetőségét annak, hogy romantikus pillanatokat élhess át kedveseddel. Ne legyél mártír, ne akarj becserkészni egy elérhetetlen pasit, a Merkúr-Szaturnusz szextil támogatásával viszont képes leszel úgy kifejezni véleményedet és elvárásaidat, hogy nem védekezel, de nem is követelőzöl.

Foglalkozhatsz a spiritualitással- Egymondatos horoszkóp - február 20. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod nem akar felvállalni, ha elvárásaid nem teljesülnek egy szerelmi vagy üzleti kapcsolatban, ne legyél mártír, inkább határozd el, hogy továbblépsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Tegyél szívességet barátaidnak és kollégáidnak, de ha tudod, mit akarsz, némi protekcióval a héten sok minden meg is valósulhat anyagi és tanulmányi terveidből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi viszonyod lerombolhatja jó híredet, de mutass némi keménységet az üzleti élet terén, és olyan feladatokra összpontosíts, amelyek sikert ígérnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Foglalkozhatsz a spiritualitással, és minél többet utazol ebben az időszakban, annál nagyobb az esélye, hogy valahol letelepedsz, főleg, ha szerelmes leszel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Üzleti érdekből csak főnököd vagy üzletfeled ágyáig juthatsz, de találkoznod kell egyik barátoddal vagy megbízóddal, hogy megbeszéljétek az üzleti ügyeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) A héten ne álmodozz, a pasidban nincs több, mint amennyit látsz: olyan, mint egy hagyma, melyről bármennyi réteget hámozol le, nem fogod felfedezni a titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha művészként vagy modellként akarsz elhelyezkedni, nem engedheted meg magadnak, hogy összekösd a szexet az üzlettel: köss érvényes szerződést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként színre léphetsz bensőséges érzelmeidet magukba foglaló alkotásaiddal, gondoskodhatsz szeretteidről, de ne akarj megcsípni egy foglalt pasit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne téveszd szem elől a fontos dolgokat: a szeretetet, amit a családtól kapsz, és a meggyőződést, hogy párod számára nem az a fontos, hogy sok pénzt keress.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, ne hagyd, hogy a szerelem elvegye az eszedet, de beszerezhetsz egy szerelmes regényt, és csinálhatsz egy kis reklámot tevékenységednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha üzletről vagy befektetésről van szó, ne építs légvárakat, de ameddig nem mások kárára éred el anyagi sikereidet, addig tiszta marad a lelkiismereted.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy titkos viszony egyik üzletfeleddel nem segít abban, hogy talpra állj anyagilag, de könnyebben jössz egyenesbe, ha kamatoztatod művészi adottságaidat.

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját