Ez a munka illik a föld elemű csillagjegyekhez

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, milyen munka illik a Bika, Szűz és Bak csillagjegyűekhez.

 Ez a munka illik a föld elemű csillagjegyekhez | Fotó: 10'000 Hours
Ez a munka illik a föld elemű csillagjegyekhez | Fotó: 10'000 Hours
Fotó: Gettyimages.com

Mini sorozatunkban átvesszük a csillagjegyek és a munka kapcsolatát. Mindig mondom, hogy szerintem az asztrológia a mindennapi életben a megfelelő munka és hobbi kialakításánál tud a leghasznosabb lenni. Viszont ne csak a horoszkópunkhoz tartozó javaslatot olvassuk el, hanem az Aszcendensünk és a Holdunk jegyéhez illőt éppúgy és ha ezek nagyon ellentétes energiák, akkor nekünk lehet valami új, hibrid dolgot kell csinálnunk, vagy pedig a hobbink nagyon más lesz, mint a hétköznapi munkánk.

Lássuk, milyen munka illik a föld elemű csillagjegyekhez:

Bika

Imádja a földies dolgokat, mint az evés, ivás, szexelés, kertészkedés. Ebből kifolyólag a vendéglátáson belül bármi jó lehet, de például a tájépítész szintén, a kurtizánságot is a Bika minőséghez kötjük és a föld szeretete miatt minden, ami földművelés, termelés az szintén profilba vág. Ez az energia (szándékosan nem Bikát írok, mert attól, hogy valaki Bika Nappal születik, lehet pl. Kos AScje mellé, szóval ez egy elképzelt tiszta Bika energia) nem igényli a munkában a változatosságot, kimondottan jól elvan, ha kiszámítható, állandó feladatokat kap. Szintén földies minőség, hogy nagyon szeret értéket teremteni és jól megbecsüli, hogy mi mennyit ér, ezért a pénzszektor éppúgy tárt karokkal várja, mint a régiségkereskedők, de mivel a művészetek is közel állnak hozzá, így a festő, zenész, szobrász stb. szintén telitalálat lehet.

Ezeket az ajándékokat vedd a föld elemű csillagjegyeknek

Szűz

A Szűz egyik fő témája a gyógyítás és az egészség, így minden, ami kórház az működhet, de a holisztikusabb, alternatívabb gyógymódok épp úgy közel állhatnak hozzá. Nagyon jól kiigazodik a részletekben és kedveli az aprólékos munkát, így a könyvelőtől kezdve, mindenféle statisztikuson át, egy rendezői asszisztensig bármi jó, ahol dolgok kezekre és részletes szemekre van szükség. Nehéz megfogni, mert jó formán bármi jó lehet neki, ahol ki tudja elégíteni a sztahanovista munka mániáját. Ő viszont inkább második karakter egy csapatban, nem olyan nagyra vágyó, mint például egy Oroszlán vagy a következő jegy, a Bak.

Bak

Igen igen, mindegy, csak nagy ember legyen. Ő nem akar úgy meghalni, hogy azt mondják, nem ért el semmit az életben, és ezért mindent meg is tesz. Remekül tud építkezni a fizikai síkon, így nem csak kiváló építőmérnök, hanem remek vállalkozó vagy vezérigazgató is lehet. Pontosan tudja, hogy mi a következő lépés, amit meg kell tenni, hogy előrébb lépjen. Kicsit olyan, mint a Szűz, hogy lényegében bármi jó lehet neki, csak előre lehessen benne lépni. Legyen opció feljebb törni és még nagyobb dolgokat építeni. Sokszor jól ír, mert ott is tudja, hogy milyen logikai sorrendben kell megfogalmazni a mondandóját, hogy mások megértsék. Kedveli még a hagyományokat és igen autoriter a személyisége, így a politikus szakma is neki való, de inkább a háttérben maradós, nem a miniszterelnök.

Így hódítsd meg a föld elemű csillagjegyeket

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról