Gondjaid támadhatnak, de ne az alkoholban keresd a megoldást! - Egymondatos horoszkóp - június 7. csütörtök

2018.június.6.

A Nap és a Neptunusz ártalmas fényszöge miatt gondjaid támadnak az önérvényesítéssel, hajlamos lehetsz a valóság zord tényei elől álmodozásba, vagy rosszabb esetben alkoholmámorba menekülni. Ez a fényszög hajlamosít halogatásra, kötelességmulasztásra, félreértésekre és önámításra. Szervezeted ellenálló képessége is gyengébb a vírusok támadásaival szemben. Ma kerüld a gyanús és illegális ügyleteket, a mértéktelen alkohol- és gyógyszerfogyasztást, és lehetőleg ne kezdj olyan tevékenységbe, amelyhez erős önbizalomra van szükség. A Neptunusztól támadott Nap gyakran okoz vízzel, gázzal és mérgekkel összefüggő katasztrófákat, de az sem kizárt, hogy lopás vagy átverés áldozata leszel.

Gondjaid támadhatnak, de ne az alkoholban keresd a megoldást! - Egymondatos horoszkóp - június 7. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne dőlj be hamis ígéreteknek, és amikor beleszeretsz valakibe, eszedbe se jusson feladni egyéniségedet és áldozatokat vállalni, hogy elnyerd választottad tetszését.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem lehetsz boldog, amikor azt látod, hogy hozzátartozóid bajban vannak, de legyél bizalmatlan azokkal az emberekkel szemben, akik csak a pénzedre utaznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd azonnal kitenné a szűrödet, ha bármit is kifogásolhatna a munkádban, de csak azért ne térj át új pályára, mert hamis illúzióid, reményeid erre terelnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakkal kapcsolatos ügyben önámítás áldozatává válhatsz, utazás közben meglophatnak, de az is kiderülhet, hogy hiába pazaroltad az idődet az egyetemen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki átvághat, és biztos lehetsz benne, hogy barátaid is tudomást szereznek az adóhivatalnál támadt nehézségeidről, ha nem tartod be a fizetési határidőt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan pasihoz vonzódsz, aki egyáltalán nem illik hozzád, és mivel ez az önámítás és félrevezetés napja, ne menj bele olyan helyzetekbe, amelyek nem egyértelműek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megfújhatják az útleveledet, az irataidat, a munkahelyi fúrást is rosszul viseled, de az alkohol és a gyógyszer nem megoldás, csak átmeneti megnyugvást ad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mostanában kapott üzleti ajánlatokat ne vedd készpénznek, de nincs más választásod, ki kell rúgnod a szeretődet, aki rendszeresen részeg vagy befüvezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Családi életed csődbe juthat hozzátartozóid titkolódzása miatt, de a hamisságot pedig akkor is ítéld el, ha olyan valakinél tapasztalod, akit nem akarsz elítélni!

Bak (12. 22-01. 20.) Hallgass a megérzéseidre, amikor egyik kollégád vagy üzletfeled sántikál valamiben, amiből károd származhat, vagy aminek köze lehet üzleti tárgyalásodhoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma képtelen vagy arra, hogy tisztán láss, ha valami vagy valaki ártalmas a számodra és veszteséget okoz, könnyen bonyolódhatsz zavaros helyzetekbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne vállalj távmunkát, de ha úgy érzed, hozzátartozóid kihasználják önzetlenségedet, állj ki magadért: nincs szükséged arra, hogy a hátadra vedd mások gondjait.

Ez is érdekelhet

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján