Gyász és szomorúság árnyékolja be a napodat - Egymondatos horoszkóp: November 1.

2016.november.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bármilyen sikeres is ez a nap a Nap és a Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően, meghatározhatja mégis a szomorúság, a fájdalom, a gyász. De hamarosan hatalmába kerít egy másik érzés, amely legalább olyan átszellemült, mint az előzőek, s ez nem más, mint a szexuális és érzelmi kielégültség. Mivel együttérésünk, idealizmusunk és spirituális érzékenységünk fokozódik, érzéken túli élmények érhetnek bennünket, vagy valamilyen misztikus tapasztalatban lehet részünk. Mivel megértőbbek leszünk mások gyengeségei iránt, ez a megbocsátás és az önzetlen segítségnyújtás időszaka lehet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma könnyen elérzékenyülsz, amikor elhunyt szeretteidre gondolsz, de ha képes leszel befolyásod alatt tartani alkotó képzeletedet, pompás üzleti tervek születhetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal, a családoddal és a barátokkal való eredményes kapcsolattartás titka az, hogy megadod nekik, amire vágynak: ma jó tett helyébe jót várhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Törődj a környezeteddel, ne csak a magad számára keresd a boldogulás módjait, és gondolj azokra is, akik már örökre eltávoztak, vigyél virágot a sírjukra.

Rák (06. 22-07. 22.) Erős szálak fűznek a párodhoz, művészként ihletett állapotba kerülsz, egyeseknek viszont egy spirituális, misztikus élményekben gazdag utazás jelenti a sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai napon erősen foglalkoztat az elmúlás, és ha az otthonoddal kapcsolatos költségeid megnőnek, talán csak kölcsönnel tudod megmenteni a helyzetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelem olykor áldozatokat követel, az életben azt kapod vissza, amit saját magad is adsz: ha együttérzést és megértést sugárzol, az életed is a jót fogja vonzani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz kezd szaporodni, vállalkozóként fáradságot nem ismerve hajszolod álmaidat, csak az elmúlás fölötti mélázás tehet a szokottnál borongósabbá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerülj ma minden hangos gyülekezetet, hiszen ez a fájdalom napja, de beleérző készséged révén boldoggá tehetsz valakit, akit feltételek nélkül szeretsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rábukkanhatsz álmaid otthonára, de ha úgy érzed, hogy rokonaid eltitkolnak valamit, akkor jó hasznát veheted megérzéseidnek, és kiderítheted az igazságot.

Bak (12. 22-01. 20.) Az olyan befektetők vagy társak, akik a pénzen kívül az üzleted fejlesztéséhez szükséges feltételeket is biztosítják, Isten áldásaként toppanhatnak eléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ajánlat jól fizető munkára, de ne higgy a sokat ígérgetőknek; viszont ha teheted, gyújts egy-egy szál gyertyát mindazokért, akik már nincsenek melletted.

Halak (02. 20-03. 20.) Úgy indulsz egy idegen országba munkát vállalni, hogy azt hiszed, az utcák ott arannyal vannak kikövezve, s arról álmodozol, hogy ebből te is kiveheted a részedet.

GIF: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője