Gyász és szomorúság árnyékolja be a napodat - Egymondatos horoszkóp: November 1.

2016.november.1.

Bármilyen sikeres is ez a nap a Nap és a Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően, meghatározhatja mégis a szomorúság, a fájdalom, a gyász. De hamarosan hatalmába kerít egy másik érzés, amely legalább olyan átszellemült, mint az előzőek, s ez nem más, mint a szexuális és érzelmi kielégültség. Mivel együttérésünk, idealizmusunk és spirituális érzékenységünk fokozódik, érzéken túli élmények érhetnek bennünket, vagy valamilyen misztikus tapasztalatban lehet részünk. Mivel megértőbbek leszünk mások gyengeségei iránt, ez a megbocsátás és az önzetlen segítségnyújtás időszaka lehet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma könnyen elérzékenyülsz, amikor elhunyt szeretteidre gondolsz, de ha képes leszel befolyásod alatt tartani alkotó képzeletedet, pompás üzleti tervek születhetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal, a családoddal és a barátokkal való eredményes kapcsolattartás titka az, hogy megadod nekik, amire vágynak: ma jó tett helyébe jót várhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Törődj a környezeteddel, ne csak a magad számára keresd a boldogulás módjait, és gondolj azokra is, akik már örökre eltávoztak, vigyél virágot a sírjukra.

Rák (06. 22-07. 22.) Erős szálak fűznek a párodhoz, művészként ihletett állapotba kerülsz, egyeseknek viszont egy spirituális, misztikus élményekben gazdag utazás jelenti a sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai napon erősen foglalkoztat az elmúlás, és ha az otthonoddal kapcsolatos költségeid megnőnek, talán csak kölcsönnel tudod megmenteni a helyzetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelem olykor áldozatokat követel, az életben azt kapod vissza, amit saját magad is adsz: ha együttérzést és megértést sugárzol, az életed is a jót fogja vonzani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz kezd szaporodni, vállalkozóként fáradságot nem ismerve hajszolod álmaidat, csak az elmúlás fölötti mélázás tehet a szokottnál borongósabbá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerülj ma minden hangos gyülekezetet, hiszen ez a fájdalom napja, de beleérző készséged révén boldoggá tehetsz valakit, akit feltételek nélkül szeretsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rábukkanhatsz álmaid otthonára, de ha úgy érzed, hogy rokonaid eltitkolnak valamit, akkor jó hasznát veheted megérzéseidnek, és kiderítheted az igazságot.

Bak (12. 22-01. 20.) Az olyan befektetők vagy társak, akik a pénzen kívül az üzleted fejlesztéséhez szükséges feltételeket is biztosítják, Isten áldásaként toppanhatnak eléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ajánlat jól fizető munkára, de ne higgy a sokat ígérgetőknek; viszont ha teheted, gyújts egy-egy szál gyertyát mindazokért, akik már nincsenek melletted.

Halak (02. 20-03. 20.) Úgy indulsz egy idegen országba munkát vállalni, hogy azt hiszed, az utcák ott arannyal vannak kikövezve, s arról álmodozol, hogy ebből te is kiveheted a részedet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói