Ha délelőtt kiszemelsz valakit, érzelmeid viszonzásra találnak - Egymondatos horoszkóp: augusztus 7.

2020.augusztus.7.

A hét utolsó munkanapjának legfontosabb eseménye a Vénusz jegyváltása: a délutáni órákban hosszú hónapok után elhagyja a felszínességre hajlamosító Ikrek jegyét és szeptember 16-ig az érzelmi és családi biztonságra vágyó Rákban folytatja útját. Az elkövetkező időszakban sok szeretetre lesz szükséged, lelki harmóniádat csak családias környezetben őrizheted meg. Délutánig a Hold a Halak jegyében jár, a Szaturnusszal harmonikus, míg az Ikrek-Vénusszal barátságtalan fényszög-kapcsolatban: ha szerelemről és pasizásról van szó, hinni csak a templomban szabad, ismerkedéskor csalódáshoz vezethet. Mivel a nők könnyen bedőlnek a szélhámosoknak, ne ismerkedj a neten. Ám a késő délutáni óráktól kezdve, amikor a Hold már a Kos jegyében pörög, türelmetlen és meggondolatlan lehetsz, ezért próbáld meg sportolással vagy szexszel levezetni agressziódat.

Ha délelőtt kiszemelsz valakit, érzelmeid viszonzásra találnak - Egymondatos horoszkóp: augusztus 7.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Valaki nagy szavakkal, ígéretekkel hat az érzékeidre, később viszont szenvedélyes és rámenős vagy, kapcsolataidban is megköveteled az irányító szerepet.

Bika (04. 21-05. 20.) Menj ma strandra, uszodába, engedélyezz magadnak egy kellemes lábmasszázst, de ahelyett, hogy rokonaidra támaszkodnál, tanulj meg a saját lábadon állni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól jön egy kis baráti támogatás, de ha nem fizetik meg szolgálataidat, az a kérdés, hogy örömmel adtad-e képességedet, vagy pedig úgy, mintha fogadat húznák?

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a Vénusz már a jegyedben jár, lakást vehetsz, de a pasid csak akkor hajlandó kitűzni az esküvőtök időpontját, ha előbb teljesen és tökéletesen berendezed.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A napi kiadásaidhoz szükséges pénzt igyekezz egyensúlyba hozni a megtakarításaiddal, de a délutáni óráktól már utazás, kaland színesítheti hétvégi programodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehezen tudod eldönteni, mi a fontosabb számodra: a párkapcsolatod, a pénz vagy a munkád, de este az ágyban már ne hadakozz alsótested heves lüktetése ellen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mai tevékenységeidet az érzékenység és a versengés sajátos párosa jellemzi, a pasid viszont nem riad vissza attól, hogy összeférhetetlen hitvesét elfenekelje.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha délelőtt kiszemelsz valakit, érzelmeid viszonzásra találnak, de később több sürgős feladatot varrnak a nyakadba, ráadásul a megoldást is sürgetik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma újra felfedezheted és kiélheted a benned szunnyadó kreativitást, a nap második felében pedig a csábítás alanyaként és tárgyaként is villámgyorsan tűzbe jössz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem ütközöl bele saját merevségedbe, egy beszélgetés empatikus pároddal olyan hatást vált ki belőled, mintha egy pszichológus könnyített volna a lelkeden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem úgy jön a pénz, mint ahogyan szeretnéd, nagyon sok tapintatra és megérzésre van szükséged, hogy megoldd a vevőid és munkaadód problémáit.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindenki, aki segítségre szorul, fölkelti az érdeklődésedet, de nem lenne szabad beengedni az ágyadba egy olyan pasit, akiről nem tudhatod, vajon visszajön-e.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban