Ha követed a megérzéseidet, jól alakulnak a dolgaid - Egymondatos horoszkóp - július 11. csütörtök

2019.július.11.

Mivel a Rákban lévő Nap trigon fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, idealista hangulatba kerülsz, az önzetlenség, a segítőkészség és a mások lelkébe való beleérzés határozza meg a napot. A megbocsátás is könnyebben megy, mint máskor, intuíciódra és tudatalattid sugallataira hallgatva pedig értékes alkotásokat hozhatsz létre.

Ha követed a megérzéseidet, jól alakulnak a dolgaid - Egymondatos horoszkóp - július 11. csütörtök
Fotó: giphy

Spirituális érzékenységed is fokozódik, ezért fogékony leszel a misztikus tapasztalatokra. Emberek és állatok iránt is képes vagy mély szeretetet érezni, és remekül főzöl. A Mars Uránusz négyszög nyugtalanító hatása is érezhető: ne vállalj veszélyes kockázatokat, és bánj óvatosan mindennel, aminek köze van az elektromossághoz!

Kos (03. 21-04. 20.) A boldog családban élő Kosoknak az áldozatok a javukra válnak, de könnyen szórod a pénzt, mert azt hiszed, hogy egy dögös fickót csak így lehet meghódítani.

Bika (04. 21-05. 20.)
Számíthatsz barátaidra és rokonaidra, ha vigaszra vagy bátorításra van szükséged, de könnyen megsérülsz vagy késhegyre menő harcba keveredsz családtagjaiddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érzékenyen érinthet főnököd nem éppen tisztességes viselkedése, nem teheted azt, amit akarsz, de ha megfizetik a munkádat, még a rossz út is jófelé vezethet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha követed a megérzéseidet, meglátod, hogy dolgaid, anyagi ügyeid jól haladnak, de gyakorolhatod önmagad megjutalmazását is egy tengerparti nyaralással.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavart lelkiállapotba kerülsz, mert valaki kihasznált, ilyenkor nem szégyen valakitől segítséget kérni, de állásügyben ne vállalj semmilyen rizikót.

Szűz (08. 24-09. 23.) Önmagadat teszed tönkre, ha hiába vágyakozol egy elérhetetlen pasi után, viszont egy barátság fokozottan erősödik, ha felismeritek egymás szükségleteit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészi tevékenységed során hallgass a megérzéseidre, de óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet, a szexet pedig összekeverd az üzlettel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyszerű ötlet pároddal leutazni a tengerhez: társadat ma könnyen leveheted a lábáról, ha részt veszel titkos fantáziálásaiban, de te is merj nagyot álmodni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne táncolj úgy, ahogy más fütyül, pénz- és ingatlanügyben ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a család döntsön helyetted, utazás közben viszont legyél észnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Potenciális vevőd vagy befektetőd vagyona növeli a vonzerejét, üzletkötéskor egy kis hízelgés sem árt, de néhány meglepő fordulat sincsenek kizárva.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a fizetésedből nem futja néha-néha egy kis kikapcsolódásra vagy nyaralásra, akkor minden további nélkül fogadd el életed párjának állásajánlatát.

Halak (02. 20-03. 20.) Megérzéseid és kreativitásod mind a munkádban, mind a magánéletedben sikert ígérnek, egy szakmai kapcsolat pedig egy új szerelem nyitánya lehet.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett