Ha már megtaláltad a nagy Ő-t, készülj fel a meggyőzésére - Egymondatos horoszkóp: Július 7.

2017.július.7.

Ha valaki nagy hatással van rád, a Merkúr és a Vénusz barátságos fényszöge arra ösztönöz, hogy add a tudtára, hogy szeretnéd közelebbről is megismerni. Ha már megtaláltad a nagy Ő-t, készülj fel a meggyőzésére: te vagy az ideális társ számára. Ma és a hét utolsó napjaiban megcsillogtathatod tárgyalókészségedet, társasági énedet, hiszen bármilyen közegben könnyedén feltalálod magadat. Néhány őszinte bókkal és dicsérettel bárkit levehetsz a lábáról, és ha egy felvételi interjút vagy üzleti tárgyalást a másikat foglalkoztató téma felé irányítasz, könnyedén eladhatod magadat és termékeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma kiélheted kreativitásodat, kedvesed valóban komolyan gondolja házassági ajánlatát, ráadásul egy sikeres üzletkötés vagy új állásajánlat sem hangzik rosszul.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy véled, itt az ideje, hogy előkelőbb környékre költözz, mostanában áron alul vásárolhatsz lakást, s pénzt szaporító ötletek pattannak ki a fejedből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akár egyedül vagy, akár párban ebben az időszakban szórakoztató élmények érnek, szerelmes hangulatba kerülsz, és könnyen alkalmazkodsz szeretteidhez.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy Ikreknek egy szavát se hidd el, amikor pénzről vagy érzésekről beszéltek: az ő szájából ez úgy hangzik, mintha komputeres szakkifejezéseket olvasna föl.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Használd ki a fölényedet, ígérj meg tárgyalópartnerednek mindent, hogy megkapd a kívánt szerződést, és ha a barátaid bulit rendeznek, vidítsd fel a vendégeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hosszas kutakodás után végre állást vagy új ügyfeleket és vevőket szerezhetsz, ráadásul egyik üzletfeledet is meggyőzheted bájaid ellenállhatatlanságáról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az ötlet, hogy beszállj barátaid vállalkozásába, vagy külföldön tanulj, nem is rossz ötlet, de add meg a címedet a barátnődnek, aki biztos, hogy jelentkezik nálad.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Anyagi ügyeidet illetően ma gyarapodás várható, új főnököd vonzereje sem hagy érintetlenül, de ne akarj az ágyba teremtett kis nyuszijainak egyike lenni!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha külföldön akarsz munkát vállalni, és meg akarod beszélni a pároddal az újságot, csak akkor hívd fel, ha már eldöntötted, mit határoztál vele kapcsolatban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kedvesed mellőzve érzi magát, a legkevésbé a szexhez lesz kedve, de ha a magasabb fizetésért főnököd ágyába bújsz, hát ez üzleti ügy – a szexszel fizetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma sokkal erősebben vonzod Őt, ha némi érzelmességet is megengedsz magadnak, hiszen a romantika nemcsak annyi, mint SMS-eket küldeni neki.

Halak (02. 20-03. 20.) Igazán kedves a párodtól, hogy besegít a munkádba, de miért nem elégszel meg vele: miért akarod elfogyasztani az összes vonzó kollégát vagy ügyfelet?

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói