Ha párkapcsolatod bajban van, képes vagy rá, hogy visszafordítsd - Egymondatos horoszkóp: október 6.

2020.október.6.

Mivel a Hold az Ikrekben jár, ma nagyszerű sztorikat mesélhetsz, felvidíthatsz másokat, élvezheted a nyüzsgést. Ám ha azért idegeskedsz, hogy hátha lemaradsz valamiről, biztos, hogy nyitva hagyod a lehetőségeidet. Az utazás, az írás, a tanulás és a csevegés életednek fontos része lehet, mert új élményeket hoz. A nap közepén, amikor a Hold barátságtalan fényszöget zár be a Szűz-Vénusszal, hangulatod csak akkor javul meg, ha a párod és rokonaid hajlandóak meghallgatni és megérteni téged. Ha kérésed nem bizonyul sikeresnek, és nem kapod meg, amit szeretnél, javítsd meg előbb a kommunikációt és csak azután add elő kívánságaidat.

Ha párkapcsolatod bajban van, képes vagy rá, hogy visszafordítsd - Egymondatos horoszkóp: október 6.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha dolgozol, nem rokkansz bele a hajszába; ügyes-bajos dolgaidat elintézheted telefonon, de ha nem töltesz elég időt a pároddal, ne csodálkozz, ha elkerül.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megtapintod zsebeidet, kiderül, hogy nem csak zsebkendőktől domborodnak, de ha nem keresel eleget, művésznek vagy szakácsnak biztosan beválnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az együttéléssel járó felelősség megrémíthet, de még ha párkapcsolatod egy hajszálon függ is, képes lehetsz rá, hogy visszafordítsd a dolgok menetét.

Rák (06. 22-07. 22.) Aludhatsz, olvasgathatsz, cseveghetsz, de ha egymagadban nem vagy képes megbirkózni a kételyeiddel, oszd meg gondjaidat barátaiddal vagy rokonaiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem szükséges költekezned ahhoz, hogy hozzátartozóid és barátaid elfogadjanak, de sokkal olcsóbban is meg lehet venni a minőséget, mint néha gondolnád.

Szűz (08. 24-09. 23.) Apró sikerélményre számíthatnak a hivatásuknak élő Szüzek, ennek ellenére úgy érezhetik, hogy anyagi megbecsülésük sincs arányban a teljesítményeikkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap utazásra, művelődésre való, de ha mindig tökéletességre törekszel, eme tulajdonságod még rokonaidat, kollégáidat is rendre kihozza a béketűrésből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs félretett pénzed, valószínűleg irigykedve nézed, hogy mások, az előrelátóbbak, milyen jól használják ki a mostani nagyszabású lehetőségeket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne akard elkerülni a pároddal vagy munkaadóddal való beszélgetést, mert az állandóan elfojtott frusztráció felgyülemlik, s a bolhából végül elefánt lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon esetleg rövidebb-hosszabb külhoni munka vagy kiküldetés miatt el kell szakadnod kedvesedtől, de ha a főnököddel utazol, ne legyél már annyira kimért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rendben van, ha be akarod osztani pénzedet, de azért ne sajnáld magadtól a jót, ne sajnáld, hogy megveszel pár szép dolgot, és szeretteidtől se tagadd meg ezt.

Halak (02. 20-03. 20.) Békét, nyugalmat, rendet szeretnél magad körül, de tudnod kell, hogy a családi vagy anyagi problémák nem szűnnek meg attól, hogy nem nézel szembe velük.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?